A termék hozzáadása sikeres volt.

Zarkoperfume Menage A Trois Eau de Parfum

Clean beauty
+ 156 Beauty Points
100 ml Cikkszám: 928405
46 990 Ft
470 Ft / 1 ml
Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap.
Értesítsenek, ha a termék szállítható.
  • 928405
Leírás

A KAPCSOLAT-MOLEKULA:Készen állsz a flörtre? - Baby, a világ a lábaid előtt hever! Azokra a pillanatokra, amikor extra adag önbizalomra van szükséged. A MÉNAGE ÀTROIS kihangsúlyozza érzékiségedet, és mindenkit magával ragad. Bizonyítottan izgató, és különleges, egyedi bázisa által, amely minden ZARKOPERFUME -öt egyedülállóvá tesz rajtad, a MÉNAGE À TROIS -n kívül mást nem is kell viselned.

Illat: aquatic, aromás, gyümölcsös
Ajándék: Születésnap
Termékjellemző: Clean Beauty
Fejillat: dinnye, pézsma
Összetevők

alcohol l perfume l aqua (water)

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a weboldalon a nem igazolt vásárlásból származó termékértékeléseket is megjelenítjük.
Értékelések a következőre "Menage A Trois"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem a termékértékelési tájékoztatót. Adataim megadásával hozzájárulok az adatkezeléshez az adatkezelési tájékoztató szerint.

Miért vásárolj nálunk?
  • Eredeti termékek, megbízható forrásból
  • 90 napos elállás
  • Ingyenes bolti átvétel
  • Ingyenes termékminta
  • Douglas Törzsvásárlói Kártya egyedi ajánlatokkal

Zarkoperfume Ménage Á Trois: egy elbűvölő, érzéki és intim illat

A Zarkoperfume Ménage Á Trois Eau de Parfum egyetlen lépéssel meghódítja az érzékeket. Ez az illatkompozíció 2016-ban látott napvilágot, megteremtője pedig maga Zarko Ahlmann Pavlov, a márka megalapítója volt. Púderes és vizes illat, alapjegyei között pedig megtalálhatjuk az aromás pézsmát és a csábító, lédús görögdinnyét. Minden jegye lassan bontakozik ki, hogy az idő múlásával egyre intenzívebb és karakteresebb legyen. A prímet a pézsmamolekulák viszik, amelyek minden pillanatának érzéki és erős jelleget adnak. Így biztosak lehetünk abban, hogy ha a Zarkoperfume Ménage Á Trois Eau de Parfum-öt választjuk társunkul, minden szem ránk szegeződik majd.

Zarkoperfume Ménage Á Trois parfüm: egy tiltott szerelem története

A Zarkoperfume Ménage Á Trois a titok, a tiltott szerelem, a kockázat és a tökéletes szabadság szinonimája. És a szenvedélyé, hiszen azokhoz illik igazán, akik szenvedélyesen élnek és szeretnek. Ez az illat a konvencióknak fittyet hányó, de belül is ellentmondásokkal teli nyitott kapcsolat tökéletes szimbóluma. Ez a bonyolultan érzéki parfüm egy látszólag egyszerű, elegánsan visszafogott flakonban rejtőzik. Azt azonban érezzük, hogy ez az üveg többet rejt magában, mint első pillantásra gondolnánk, és már ezért is ki akarjuk szabadítani a palackba zárt szellemet. Ön is az érzéki kockázatot választja? Ki akarja ezt fejezni egy kompromisszumok nélküli illattal? A Zarkoperfume Ménage Á Trois talán épp Önre vár…

Megnyit Bezár