Szállítási információk

Szállítási információk

Szolgáltató kötelezettséget vállal, hogy a webáruházon keresztül leadott, és a Szolgáltató által visszaigazolt megrendelés esetén a Megrendelő által meghatározott mennyiségű terméket becsomagolja, és a Megrendelő által választott szállítási módnak megfelelően a megjelölt magyarországi címre szállítja, és ott a Megrendelő – vagy az általa kijelölt harmadik személy – részére átadja.

Magyarország területén kívüli postai, illetve egyéb címre történő szállításra nincs lehetőség.

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, illetőleg a Szolgáltató lehetőséget biztosít a megrendelt termékek személyes átvételére. Az egyes szállítási módokról, a Szolgáltató által vállalt szállítási határidőkről, illetve azok változásáról Szolgáltató minden esetben a weboldalon, illetve az Applikáció felületén, a „Szállítási információk” menüpontban tájékoztatja a Megrendelőt, valamint a Megrendelés leadása előtt is megjeleníti a Megrendelő által választható szállítási módokat és azokhoz kapcsolódó szállítási határidőket. A kiszállítást követően Megrendelő a kézhez kapott terméket haladéktalanul, de legkésőbb 36 órán belül köteles mennyiségi és csomagolási szempontból ellenőrizni.

  • Házhozszállítás

990 Ft – A házhozszállítás a GLS futárszolgálattal történik. A webáruházon keresztül véglegesített megrendelést a következő 1-3 munkanapon belül (kivéve kiemelt időszakok, mint pl. Glamour Napok, JOY Napok, Black Friday, Karácsony) 17 óráig megkísérlik kiszállítani a megadott szállítási címre. A kézbesítést a GLS futárszolgálat kétszer kísérli meg; ha a második kézbesítés is sikertelen, úgy a csomag visszaszállításra kerül a feladónak. A vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen (a szállítás konkrét napja a rendelés feladásakor kerül közlésre). Házhozszállítás esetén fizethet előre online bankkártyás, PayPal, illetve Google Pay vagy Apple Pay fizetési móddal, illetve készpénzben vagy bankkártyával a futárnál.

  • Bolti átvétel

INGYENES - Bolti átvétel esetén a megrendelés ellenértékének kiegyenlítésére a rendelés leadásakor az online bankkártyás, PayPal, illetve Google Pay vagy Apple Pay fizetési lehetőségek közül választhat. Rendelését a kiválasztott bolt nyitvatartási ideje alatt veheti át a rendeléstől számított 1-3 munkanap elteltével (kivéve kiemelt időszakok, mint pl. Glamour Napok, JOY Napok, Black Friday, Karácsony). A termékek átvételére 5 munkanap áll rendelkezésére. A megrendelés átvételre vonatkozó szándékát a pénztárnál kell jelezni. Csomagját az Átvételi elismervény aláírásával veheti át kollégánktól. A bolti átvétel az összes üzletünkben lehetséges.