Szállítási információk

Szállítási információk

Szolgáltató kötelezettséget vállal, hogy a webáruházon keresztül leadott, és a Szolgáltató által visszaigazolt megrendelés esetén a Megrendelő által meghatározott mennyiségű terméket becsomagolja, és a Megrendelő által választott szállítási módnak megfelelően a megjelölt magyarországi címre szállítja, és ott a Megrendelő – vagy az általa kijelölt harmadik személy – részére átadja.

Magyarország területén kívüli postai, illetve egyéb címre történő szállításra nincs lehetőség.

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, vagy postai küldeményként történik, illetőleg a Szolgáltató lehetőséget biztosít a megrendelt termékek személyes átvételére. Az egyes szállítási módokról, a Szolgáltató által vállalt szállítási határidőkről, illetve azok változásáról Szolgáltató minden esetben a weboldalon, illetve az Applikáció felületén, a „Szállítási információk” menüpontban tájékoztatja a Megrendelőt, valamint a Megrendelés leadása előtt is megjeleníti a Megrendelő által választható szállítási módokat és azokhoz kapcsolódó szállítási határidőket. A kiszállítást követően Megrendelő a kézhez kapott terméket haladéktalanul, de legkésőbb 36 órán belül köteles mennyiségi és csomagolási szempontból ellenőrizni.

  • Házhozszállítás

990 Ft – A házhozszállítás a GLS futárszolgálattal történik. A munkanapokon 08:30 óráig a webáruházon keresztül véglegesített megrendelést a következő 2-3 munkanapon belül (kivéve kiemelt időszakok, mint pl. Glamour Napok, JOY Napok, Black Friday, Karácsony) 17 óráig megkísérlik kiszállítani a megadott szállítási címre. A kézbesítést a GLS futárszolgálat kétszer kísérli meg; ha a második kézbesítés is sikertelen, úgy a csomag visszaszállításra kerül a feladónak. A vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen (a szállítás konkrét napja a rendelés feladásakor kerül közlésre). Házhozszállítás esetén fizethet előre online bankkártyás, PayPal, illetve Google Pay vagy Apple Pay fizetési móddal, illetve készpénzben vagy bankkártyával a futárnál.

  • Bolti átvétel

INGYENES - Bolti átvétel esetén a megrendelés ellenértékének kiegyenlítésére a rendelés leadásakor az online bankkártyás, PayPal, illetve Google Pay vagy Apple Pay fizetési lehetőségek közül választhat. Rendelését a kiválasztott bolt nyitvatartási ideje alatt veheti át, budapesti üzlet esetén a rendeléstől számított 2-3 munkanap elteltével (kivéve kiemelt időszakok, mint pl. Glamour Napok, JOY Napok, Black Friday, Karácsony), míg vidéki üzleteink esetén a rendelést követő 4-5 munkanapon belül (kivéve kiemelt időszakok, mint pl. Glamour Napok, JOY Napok, Black Friday, Karácsony), melyről külön értesítést küldünk e-mailben. A termékek átvételére 5 munkanap áll rendelkezésére. A megrendelés átvételre vonatkozó szándékát a pénztárnál kell jelezni. Csomagját az Átvételi elismervény aláírásával veheti át kollégánktól. A bolti átvétel az összes üzletünkben lehetséges.

  • Személyes átvétel Csomagpontokon, csomagautomatákból (átmenetileg nem elérhető!)

690 Ft – A munkanapokon 08:30 óráig a webáruházon keresztül véglegesített megrendelést, a következő 2-3 munkanapon belül (kivéve kiemelt időszakok, mint pl. Glamour Napok, JOY Napok, Black Friday, Karácsony) 17 óráig megkíséreljük kiszállítani a megadott átvételi pontra, csomagautomatába.

PostaPont, Posta Csomagautomata

A megrendelt termékek átvételére 51 Csomagautomata, 185 MOL PostaPont, 265 Coop PostaPont és 2600 postai PostaPont közül választhat. A csomag kiválasztott Posta csomagautomatába való érkezéséről az MPL SMS-ben és e-mailben is értesíti a címzettet, melyet követően csomagját egyszerűen, az SMS-ben, illetve e-mailben kapott azonosító és saját telefonszáma megadásával veheti ki az automatából. Amennyiben a megrendelés PostaPontra történő szállítását kéri, úgy az MPL a küldemény kiválasztott PostaPontra érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesíti, míg a küldemény átvételéhez érvényes személyazonosító okmányának, illetve az SMS-ben vagy e-mailben kapott értesítésnek a bemutatása szükséges.

A küldemények őrzési ideje PostaPonton az értesítést követő 5 munkanap, Csomagautomata esetén pedig az értesítéstől számított 2 munkanap. Ha küldeményét az automatából 2 munkanapon belül nem tudja átvenni, úgy a határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb értesítést kap SMS-ben, és további 5 napja van átvenni csomagját.

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, úgy a megrendelés ellenértékét a rendelés leadásakor online bankkártyás, PayPal, illetve Google Pay vagy Apple Pay fizetési móddal egyenlítheti ki.

GLS csomagpontok, GLS csomagautomaták

A megrendelt termékek átvételét 650 db GLS csomagpont és 20 db csomagautomata biztosítja.

A GLS SMS-ben és e-mailben értesíti a címzettet, ha a csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba, illetve csomagautomatába kiszállította. A küldemény átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre. GLS CsomagPontba történő szállítás esetén érvényes személyazonosító okmány bemutatása szükséges a küldemény átvételéhez, ha pedig csomagautomatából veszi át küldeményét, úgy a GLS által SMS-ben és e-mailben küldött azonosító kód és a csomagszám megadása szükséges. A sikeres csomagfelvételről a címzett e-mailben kap visszaigazolást. A küldemény GLS CsomagPontba, illetve csomagautomatába érkezését követő második és negyedik munkanapon a GLS ismételt értesítő e-mailt küld a címzettnek, ha a küldeményt még nem vette fel a címzett. Ha az 5 munkanapos határidő alatt az átvétel nem történik meg, a csomagot a GLS a 6. munkanapon visszaküldi a feladónak.

Ha ezt a szállítási módot választja, úgy a megrendelés ellenértékét a rendelés leadásakor online bankkártyás, PayPal, illetve Google Pay vagy Apple Pay fizetési móddal egyenlítheti ki.

KIEMELT IDŐSZAKBAN (pl. Glamour Napok, JOY Napok, Black Friday, Karácsony) A MEGNÖVEKEDETT FORGALOMNAK KÖSZÖNHETŐEN TÖBB NAPPAL IS MEGHOSSZABBODHAT A SZÁLLÍTÁS HATÁRIDEJE. TEKINTETTEL ARRA, HOGY A KIEMELT IDŐSZAKOKBAN ÉRVÉNYESÜLŐ HOSSZABB SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ ELTÉR AZ ÁLTALUNK ALKALMAZOTT SZOKÁSOS SZERZŐDÉSI GYAKORLATTÓL, ÍGY ILYEN ESETEKBEN KÜLÖN FIGYELEMFELHÍVÓ TÁJÉKOZTATÁST JELENÍTÜNK MEG A WEBÁRUHÁZ FELÜLETÉRE TÖRTÉNŐ BELÉPÉSKOR.