25% kedvezmény a megjelölt Versace termékekre december 6-án. Kattints a részletekért!

Új márkák

(109)
Szűrő bezárása
Elérhetőség
  •  
Ár
Ft
-
Ft
-ig
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

A legnagyobb márkák versengenek érted

Elérkezett a pillanat, amikor a legújabb, legfrissebb és legizgalmasabb márkák versengenek a figyelmedért, azért, hogy megmutathassák magukat neked, hogy elkápráztathassanak, pompás illatukkal és finom megoldásukkal kényeztessenek. Különös kategória az új márkáké, mert előfordulhat, hogy a márkát más ismered, de egy-egy új termékkel, termékvonallal szeretnék felhívni magukra a figyelmedet és meghódítani téged.

Fedezd fel a márkák harcát, merülj el a csodás illatok és megoldások világába azért, hogy megismerhesd és felfedezhesd a személyes kedvencedet.

Miért mutatjuk meg neked az új márkáinkat?

A szépségipar izgalmas világában – a már ismert ikonikus márkák mellett – lehet, hogy ebben a pillanatban is egy új márka születik, vagy már megszületett és szeretne neked bemutatkozni. Természetesen mindegyiknek van célja: szeretne egy még hatékonyabb megoldást megmutatni neked, a személyes kedvenceddé akar válni, vagy akár csak egy olyan piaci rést talált, amit eddig még mások nem fedeztek fel. Az új, feltörekvő márka könnyedén hozzátehet a szépségedhez, vagy egy olyan különleges illatot kreálhat, amelyet még soha senki nem fedezett fel. Előfordulhat az is, hogy nagyobb földrajzi távolságok miatt az adott márkák még ismeretlenek lehetnek számodra, de most eljöttek bemutatkozni..

Bármi is inspirálja az új márkákat (vagy a már ismertek innovációit), mi időről időre összegyűjtjük neked azért, hogy megismerd őket, a hatásukat és a szépségmegoldásaidat. Mi a Douglasnál örömmel üdvözlünk minden olyan új márkát és megoldást, amely hozzád tesz, melyet használva még szebbnek érzed magad, és önbizalommal ruház fel.

Mit nyújthatnak számodra az új Douglas-márkák?

Csak olyan márkákat ajánlunk neked, amelyek nekünk, a Douglasnak már bizonyítottak, átmentek a szigorú ellenőrzéseinken, amelyek után biztosak vagyunk abban, hogy gyengédek lesznek hozzád, nem okozhatnak csalódást. És hogy mi az, ami a szépséget olyan ellenállóvá és keresetté teszi? A megfizethető luxus? A csodás hatás? A káprázatos illatok, a kényelem, amit nyújt, a hatás, amit elérsz vele, az érzés, amit kölcsönöz neked, az élmény, amivel megajándékoz? Ezekre a kérdésekre te fogsz választ adni azzal, ha megismered ezeket a feltörekvő, új márkákat, és kiválasztod közülük azt, amelyik a legközelebb áll hozzád. Mi a Douglasnál úgy véljük, hogy a szépség mindig is egy rendkívül személyes döntés volt, mindenkinek a saját választása, és azt is gondoljuk, hogy a szépség az önismeretből az öngondoskodás felé tolódott el.

A szépség egy olyan dimenziója nyílt meg (és ott kínál számodra megoldást), ami manapság már nem kizárólag arról szól, hogyan nézel ki, mennyire vagy fancy, trendi és fiatalos, hanem leginkább arról, hogy egy új márka mit ad hozzá az egyéniségedhez, mivel nyűgöz le téged, és hogyan érzed magad a használatakor és utána.

A kínálatunkba kerülő új márkák mindegyike egy különleges, új filozófia mentén közelít feléd, és a válaszodat várja.

Milyen márkákkal találkozhatsz?

Az újdonságaink folyamatosan változnak, nehéz megjósolni, hogy pontosan milyen márkákkal találkozol, ám az biztos, hogy megtalálod majd a feltörekvő, lendületes, fiatalos márkák szuper kollekcióit, és különleges megoldásaik mellett a már ismertebb – akár világmárkák – még nem ikonikus illatait, testápolóit, különleges termékeit éppen úgy, mint az eddig ismeretlen, olyan márkákat, amelyek a választásod és a bizalmad megszerzésével szeretnének naggyá, ismertté és akár ikonikussá válni.

Mit kínálnak neked az új márkák?

Mindegyik itt található márka másban és másban jó. Lesz, aki az arctisztítás és smink specialistájaként különleges szérumtartalmú szempillaspirált éppúgy kínál számodra, mint varázslatos színű szemhéjpúder-palettákat, szájfényt vagy hidratálót. Mások az illatok széles és izgalmas kínálatával szeretnének kényeztetni: különböző, a nőiességet hangsúlyozó, vibráló vagy éppen lágy női parfümökkel, felejthetetlenül férfias férfi parfümökkel várnak, de lesz, aki csodás kiegészítőivel (káprázatos szappanokkal vagy ámulatba ejtő körömlakkszínekkel), és lesz, aki a tudomány és a szépség találkozásából született új megoldásokkal vár. Emellett találsz kifejezetten egy adott problémára (például a borotválkozásra vagy a problémás arcbőrre) mesés megoldásokat.

Neked nincs más dolgod, csak felfedezni az új márkákat, az általuk kínált gyönyörű megoldásokat, és az újdonságokat használva mindig egy apró lépéssel a trendek előtt sétálni. Fedezd fel a Douglas újdonságait, ismerd meg a bámulatos megoldásokat, fedezd fel a hatásukat akár most!

Megnyit Bezár