Ajándékkártya

Douglas ajándékkártya: a szépség a kezedben

Mi a Douglasnál úgy gondoljuk, hogy egy ajándék az odafigyelésről, a törődésről szól, egy csodás gesztus, öröm és meglepetés is egyszerre. Tudjuk, hogy nehéz feladatod van akkor, amikor ajándékot választasz, hiszen a szépség világának megannyi lehetősége közül kell megtalálnod a személyes kedvencét, azt, aminek a legjobban örül majd. A Douglas ajándékkártya éppen ezt a csillogó lehetőséget nyújtja számodra: töltsd fel a kártyát, és hagyd, hogy a megajándékozott azzal lepje meg magát, amire valóban szüksége van, aminek kétséget kizárólag örül, hiszen maga választhatja ki, ő döntheti el, mi az, amire vágyik.

Egyetlen kártya, mely milliónyi szépséglehetőséget rejt: ajándékozz Douglas ajándékkártyát!

A Douglas ajándékkártya: pont, amire vágyott

A Douglas utalványkártyával a szépséget ajándékozod, a lehetőséget kínálod, az örömöt, hiszen a kártyával éppúgy választhatja a személyes kedvenc illatát, mint bármelyik káprázatos dekorkozmetikai termékünket, vagy akár – a bőrtípusának megfelelő – bőr- vagy arcápolót, vagy bármilyen más olyan népszerű – akár luxus – szépségápolási terméket, melyet kinézett magának, amit szeretne kipróbálni, ami örömmel töltené el.

A Douglas ajándékkártya kreatív és fergeteges meglepetés, amelyre nem kártyaként, hanem úgy fog tekinteni, mintha a kezébe adtad volna a szépséget!

Erre váltható be a Douglas ajándékkártya

A Douglas ajándékkártya olyan, mint egy különleges fizetőeszköz, amely mindaddig „működik”, amíg a rátöltött összeg el nem fogy. A kártyára feltöltött – meglepetés – összeget a megajándékozott bármilyen olyan termékre elköltheti, amelyet a magyarországi Douglas boltok kínálatában megtalál. (A kártyán levő összegről bármelyik Douglas parfümériában kap információt a használója.)

A Douglas ajándékkártya előnyei

Válaszd a személyre szabott Douglas varázslatot, a mágikus és felemelő pillanatokat, és használd ki az ajándékkártyánk előnyeit! Íme, a legfontosabbak.

Eszményi és figyelmes ajándékötlet, hiszen a megajándékozott döntheti el nemcsak azt, hogy milyen szépségtermékre használja fel, hanem azt is, hogy mikor. Eldöntheti, hogy azonnal meglepi magát a kedvenc (vagy egy kipróbálandó) illattal – vagy bármi mással –, de határozhat úgy is, hogy később használja fel a lehetőséget.

Elkerülheted vele a rettegett ajándékhibákat és a tévedéseket: nem neked kell kiválasztani a vágyott arckrémet, a megfelelő palettát, vagy a hozzá illő rúzst, illatot, rábízhatod, és a kezébe adhatod a döntést.

Biztos, hogy nemcsak pompás meglepetést, hanem különleges örömet is okozol, hiszen egy Douglas ajándékkártyának (legyen bármennyivel is feltöltve) mindenki örül: a szépség világát nyújtod át neki.

Így működik a Douglas ajándékkártya

Négy egyszerű lépéssel lepheted őt meg Douglas kártyával.

1: Gyere el egy Douglas üzletbe (a kártya kizárólag az üzleteinkben vásárolható meg, használható és váltható be). és válaszd ki a kártyát!

2: Töltsd fel az általad (vagy általatok) meghatározott összeggel! Ne feledd, hogy a kártyán levő összeg nem váltható vissza, és kizárólag a magyarországi Douglas üzletekben lehet beváltani. Ne aggódj, a kártyára feltöltött összeget készpénzzel ki tudja pótolni a megajándékozott, ha szükséges.

3: Az általad kigondolt összeggel feltöltött kártyát átadjuk neked, te pedig majd a megajándékozottnak. Figyelj oda arra, hogy ne veszítsd el a kártyát, mert nem névre szól!

4: Nem kell sietned. A kártyára feltöltött összeg korlátlan időre szól, nincs semmiféle megkötésed. Azt szeretnénk, hogy a megajándékozott alaposan meggondolhassa a döntését, és valóban azt választhassa, amire vágyik.

Ismerd meg a Douglas ajándékkártyák káprázatos világát, és lepd meg őt egy igazán stílusos ajándékkal! Várunk szeretettel a Douglas üzletekben.

A Douglas ajándékkártyára, illetve annak felhasználására vonatkozó részletes szabályokat ide kattintva olvashatod el.