Vásárold meg 25% kedvezménnyel kedvenc Armani termékeidet MA éjfélig. Ne maradj le!
Michael Kors
Michael Kors

Michael Kors az egyik legkiemelkedőbb amerikai divattervező, kollekcióiban a luxust és a csillogást ötvözi. Illatai nem csak a tervező nevét viselik, hanem összetéveszthetetlen aláírását is: fényűző, modern, szexi. Michael Kors nem csak egy márka, hanem egy életérzés. A tervező jellegzetes világát a Wonderlust illat testesíti meg, melyben a kalandos utazás épp akkora hangsúlyt kap, mint maga az úti cél.

Michael Kors

(0)
Szűrő bezárása
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Michael Kors parfüm: ahol a luxus kezdődik

Ritka az olyan sokoldalú tervező, divattervező és parfümház mint Michael Kors, mely sokkal több mint egy márka, mely kifejezetten a luxust, a fényűzést, a pompát és a kimagasló eleganciát helyezi fókuszba, immár 1981 óta amikor megjelentek az első Michael Kors termékek. Michael Kors különlegességét és egyediségét pedig éppen ez adja. A ruhákon, a táskákon és a kiegészítőkön át egészen a Michael Kors parfümökig (melyből az első 2001-ben alkotta meg Estée Lauderrel együttműködve) minden terméke kizárólag a legkitűnőbb alapanyagokból készül, így válik egyszerre időtlenné, kortalanná, utánozhatatlanná és egyedivé. Éppen ez a luxus, ez a változatosság a legnemesebb, legkitűnőbb illatok jellemzőek a Michael Kors parfümökre is.

Fedezd fel a luxus életérzést

A Michael Kors parfümök változatosak, elegánsak, megismételhetetlenek miközben egyszerre divatosak, és időtállóak, az illatuk lenyűgözően sokrétű, ezért biztos, hogy megtalálod köztük az első randis, a hódító, a sportos, vagy elegáns illatokat. A Michael Kors férfi parfümök (a Michael Kors Man, vagy például a Men Extreme Sky) különlegességét az adja, hogy kompromisszum nélküli férfias illatok olyanok melyek nem ismernek határokat, ötvözik a hűs jegyeket a meleg fás illatjegyekkel. A Michael Kors női parfümöket (a Georgeu-st, a Sexy Amber és a többi szenzációs illatot) a változatosság, a sokoldalúság mellett egy cseppnyi luxus, az elegáns ragyogás a szikrázó mégis megnyugtató kettősség jellemzi.

Michael Kors parfüm: lenyűgöző illatok különleges eszenciákkal

A Michael Kors parfümök titka egyrészt abban rejlik, hogy bátran nyúl olyan különleges összetevőkhöz, mint a friss vetiver és a bergamot és a hideg fűszerek (mely a Michael Kors Extreme Sky alapja) vagy éppen a vanília és a jázmin és a pézsma (a Midnight Shimmer-ben). Talán a legkülönlegesebb illatválasztása a tiare virág a narancsvirág melyet a napfény varázsa ihletett és melytől a Wonderlust ikonikus egyben klasszikus parfümmé vált. Másrészt jónéhány Michael Kors parfümöt neves parfümházakkal közösen alkot meg, így egy szexi és lenyűgözően magabiztos illattal lep meg minket évről évre. Ismerd meg a Douglas kínálatában található Michael Kors parfümöket és válaszd ki a hozzád legjobban illő olyan illatot, mely segítségével lenyűgözheted a téged körülölelő világot és éppen azt üzenheted, amire vágytál.

Megnyit Bezár