Dior parfüm a csábítás maga

Christian Dior Franciaországban született, a divatházához és a nevéhez köthető a „The new look” irányzat,bami a nőiesség egy új megközelítése: a trendekkel és az elvárásokkal szemben ünnepelte a gömbölydedebb, kerekebb nőt így egy az addigiaktól élesen elkülönülő irányzat kezdete volt. A Dior divatház éppen ezt az új vonalat erősítve alkotta meg az első Dior parfümöt a Miss Dior-t melyet a tervező húga, Catherine inspirált. A Miss Dior egy extravagáns, nőies, virágos illat. A Miss Dior óta a divatház már több mint 250-féle parfümöt készített köztük olyan ikonikus Dior parfüm is található, mint a különlegesen nőies Joy by Dior a lenyűgöző Dior Addict, a ragyogóan friss Dior Dune vagy az ikonikus Dolce Vita, mely a boldogság illata.

Dior a férfiakra is gondolt, minden egyes Dior férfi parfüm érzéki, egyedi, különleges hangulatú, lenyűgözően férfias: a Sauvage erőteljes bergamot illattal varázsol el, az Fahrenheit erős eleganciát sugall a Higher és a Dior Homme pedig nem más, mint egy üvegpalackba zárt modern férfi illata. A Dior parfüm ma már fogalom, egy biztosíték arra, hogy a választott illat ellenállhatatlan, különös és kerek lesz, hatni fog, mert hatni akar.

Dior make up: a vadtól a kedvesig

A Dior make up sminktermékek a színek szeretetéről és forradalmáról, a különleges vadságról, az extrémitásról éppúgy szól, mint a lágy nőiességről a kellemről és a bűbájról. Modern és találékony szemlélet, különleges odafigyeléssel választott alapanyagok, rendkívüli kifinomultság, hatékonyság: ezek jellemzik a gyakran ikonikus Dior sminktermékeket, mely egyetlen nő elegáns megjeléséből sem maradhatnak ki. A Dior make up sminktermékek a legapróbb részletekre is különös figyelmet fordítanak: a Dior ajakápolók balzsamok, rúzsok a színek forradalma, a Dior arcápolói a természetességre törekednek, a szempillaspirálok a linerek a drámai hatást biztosítják a Dior körömlakk kollekciója és körömlakk lemosója egyszerre védi és emeli ki a körmödet, de megtalálhathatod az olyan lenyűgöző kiegészítőket mely segítségével élmény a sminkelés: az applikátorokat, szivacsokat és ecseteket.

A Dior alapozó: az időtlen szépség ígérete

Ragyogó és tökéletes fedés, lenyűgöző formula, az alapozó alatt szinte lélegző bőr, természetes hatás: válaszd akár a Dior Diorskin vagy a Dior Forever alapozócsaládjának termékeit az időtlen szépséggel ajándékozod meg magad. A Dior alapozó különlegessége a rendkívül hosszan – akár 36 órán keresztül – tartó hatás, az akár folyékony állag (mely segíti a tökéletes elosztást, és megkönnyíti a felvitelt) vagy a különleges -olvadóan puha állagú, tündöklő textura, mely segítségével szintet léphetsz a szépségedben. A Dior alapozó segíthet abban, hogy a bőröd feszes, ráncoktól mentes, ragyogó hatást nyújtson.

Ismerd meg a Dior lenyűgöző világát, fedezd fel a hozzád illő Dior parfümöt, sminket: engedj meg magadnak egy csipetnyi luxust, egy kevés francia kényeztetést. Szerezd meg az akár ikonikus Dior termékeket a Douglastól.

Megnyit Bezár