A termék hozzáadása sikeres volt.

Zarkoperfume Buddha Wood Eau De Parfum

+ 156 Beauty Points
100 ml Cikkszám: 023552
46 990 Ft
470 Ft / 1 ml
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap.
  • 023552
Leírás

A ZEN-MOLEKULA:A kikapcsolódás pillanata – A BUDDHA-WOOD nyugodt pillanatot nyújt neked a kapkodó mindennapokban. Egy pillanatot magadra, és arra, ami igazán számít. Egy illat, mely érzékeidet meditációs állapotba hozza, és segít arra fókuszálni, amire a célod eléréséhez szükséged van. Különféle fák melengető mélységben bontakoznak ki, mely visszaenged téged a középpontodba.

Illat: fás
Fejillat: fa, pézsma, szantálfa
Alapillat: kasmír
Összetevők

: alcohol perfume aqua (water)

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a weboldalon a nem igazolt vásárlásból származó termékértékeléseket is megjelenítjük.
Értékelések a következőre "Buddha Wood"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem a termékértékelési tájékoztatót. Adataim megadásával hozzájárulok az adatkezeléshez az adatkezelési tájékoztató szerint.

Miért vásárolj nálunk?
  • Eredeti termékek, megbízható forrásból
  • 30 napos elállás
  • Ingyenes bolti átvétel
  • Ingyenes termékminta
  • Douglas Törzsvásárlói Kártya egyedi ajánlatokkal

Zarkoperfume Buddha Wood – tudatos jelenlét a mindennapokban

A Zarkoperfume Buddha Wood Eau de Parfum kompozíciójában megtalálható a buddhafa és a szantálfa, a kasmír és a pézsma. A fás aromák és a pézsma együttese megnyugtat, ellazít és segít, hogy az itt-re és a most-ra összpontosítsunk. Meditatív, bár még mindig csábító és enyhén stimuláló illatskála, amellyel felejthetetlen élményeket szerezhetünk, és hosszabban is elidőzhetünk a mában. Intenzív illatjegyei órák hosszat velünk maradnak, mivel lassan, fokozatosan szabadulnak fel, így egész nap különleges élményt jelentenek.

Zarkoperfume Buddha Wood – a mindennapok rítusa

A Zarkoperfume Buddha Wood Eau de Parfum-mel tökéletesen indulhat a nap! Nyugodtan, ellazultan nyílhatunk meg az új élmények előtt, és örömmel üdvözölhetjük életünk minden óráját. Az illategyüttes akkor bomlik ki igazán, ha a csuklónkra, a tarkónkra, a nyak, ill. dekoltázs környékére helyezzük fel, persze mértékkel. Várjuk meg, amíg az illat igazán kibomlik. A parfümrítust az elegáns üveg teszi teljessé, amely szinte arra vár, hogy a kezünkbe fogjuk és használjuk. Maga a flakon is annyira szép és univerzális, hogy remek ajándék lehet valakinek, aki kivételesen közel áll a szívünkhöz – főleg ha szereti azokat az illatjegyeket, amelyek a Zarkoperfume Buddha Wood Eau de Parfum-öt olyan eredetivé teszik.

Megnyit Bezár