A termék hozzáadása sikeres volt.

Rituals The Ritual of Parfum d'Interieur

+ 35 Beauty Points
Rituals The Ritual of Karma Parfum d'Interieur
500 ml Cikkszám: 487492
10 790 Ft
21 Ft / 1 ml
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
  • 487492
Leírás

The Ritual of Karma lakásillatosító egy illatpermet, amellyel egyedi hangulatot teremthetsz otthonodban. A permet illatában egyaránt jelen van a lótuszvirág édes, virágos aromája és az fehér tea tápláló ereje. Ez a kombináció különleges nyári hangulatot varázsol minden helyiségbe, ahol a belépőt az odafigyelés és a nyugalom érzése keríti hatalmába.

Az adott helyiség méretétől függően permetezz belőle magad köré. Már néhány fújás is elegendő a tökéletes illat megteremtéséhez.

Összetevők

VESZÉLY. Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel/ szappan. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: helyi hulladékrendszerben.

'-T TARTALMAZ: Cis-4-Tert-Butylcyclohexyl Acetato, Limonene, Isoeugenol, Linalool, Linalyl Acetate, Heliotropine. Allergiás reakciót válthat ki.

Továbbajánlás
Értékelések (0)
A Douglas nem garantálja, hogy a termékről vagy a szolgáltatásról szóló véleményt az a vásárló írta, aki megvásárolta és használta a terméket.
Értékelések a következőre "The Ritual of Karma Parfum d'Interieur"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem az adatvédelmi irányelveket.

Regisztráció előnyei
  • Gyorsabb bevásárlás
  • Mentett felhasználói adatok
  • Csomagkövetés
  • Mentett kívánságlista
  • Biztonságos fizetés SSL titkosítással ADYEN szolgáltatón keresztül