A termék hozzáadása sikeres volt.

Rituals The Ritual of Mini Fragrance Sticks

+ 20 Beauty Points
70 ml Cikkszám: 1013457
6 290 Ft
90 Ft / 1 ml
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
  • 1013457
Leírás

Legyen otthonodban egész évben nyár: ebben segítenek neked a The Ritual of Karma kollekcióba tartozó, természetes és elegáns apró illatpálcák! A kimondottan a lakás kisebb helyiségeihez készült pálcákat átjárja a lótuszvirág édes aromája és az organikus fehér tea tápláló ereje. Élvezd a nyár csodás melegét akár 4-5 héten át, és merülj el még jobban az élményben: használd őket a The Ritual of Karma illatos gyertyákkal közösen!

Összetevők

VESZÉLY: Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva
tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A terméket és a csomagolást a megfelelő helyi hulladékrendszerben kell
ártalmatlanítani. A parfüm ne kerüljön közvetlenül bútorokra, bőr vagy kezeltfa felületekre. Ha kiömlene, azonnal fel kell itatni.

'-T TARTALMAZ: Dipentene, Linalyl Acetate, Linalool, Piperonal, Cis-4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Citronellol, 3-P-Cumenyl-2-Methylpropionaldehyde, Pin-2(10)-Ene, 1-(2,6,6-Trimethyl-1,3-Cyclohexadien-1-Yl)-2-Buten-1-One, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimeth-yl-2-Cyclohexen-1-Yl)-3-Buten-2-One, 2-(4-Tert-Butylbenzyl)Propionaldehyde. Allergiás reakciót válthat ki.

Továbbajánlás
Értékelések (0)
A Douglas nem garantálja, hogy a termékről vagy a szolgáltatásról szóló véleményt az a vásárló írta, aki megvásárolta és használta a terméket.
Értékelések a következőre "The Ritual of Karma Mini Fragrance Sticks"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem az adatvédelmi irányelveket.

Regisztráció előnyei
  • Gyorsabb bevásárlás
  • Mentett felhasználói adatok
  • Csomagkövetés
  • Mentett kívánságlista
  • Biztonságos fizetés SSL titkosítással ADYEN szolgáltatón keresztül