GLAMOUR-napok a Douglasban ❤ Most 20% kedvezménnyel lepünk meg április 11-14. között. Fedezd fel!
A termék hozzáadása sikeres volt.

Rituals Homme Collection Life Is A Journey Car Perfume Autóillatosító

+ 29 Beauty Points
6 g Cikkszám: 1079494
8 790 Ft
1 465 Ft / 1 g
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap.
  • 1079494
Leírás

Az élet utazás: dőlj hátra, és élvezd az energizáló ámbra és pézsma illatjegyein alapuló autóillatosító illatát! Az illat tartóssága 6–8 hét, és az autóban található ventilátor légkeverő hatása aktiválja. Az autóillatosító parfüm elegáns, fából készült tartóba helyezhető, amely utántöltő vásárlása esetén újrahasznosítható.

Újratölthető: igen
Használati utasítás

1) Óvatosan húzd le a termékről a fóliát, ügyelj arra, hogy ne sértsed fel a membránt. 2) Pattintsd a csíptetőt a tartóra a kívánt állásba. 3) Pattintsd rá az illatosítót az autó szellőzőrácsára. 4) Az illat intenzitásának szabályozásához állítsd be a szellőzést a kívánt erősségűre

Összetevők

FIGYELEM! Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat után alaposan moss kezet! SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Folytasd az öblítést. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a veszélyeshulladék-gyűjtő helyen. Összetevők: L-Beta-Pinene, L-Alpha-Pinene, (1S)-3,7,7-trimethylbicyclo[4.1.0]hept-3-ene, (E)-1-(2,6,6-trimethyl-1-cyclohexen-1-yl)pent-1-en-3-one, Trimethyl-Propylcyclohexanepropanol, 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Acetylcedrene, Eucalyptol, Cis-3-Hexenyl Methyl Carbonate, Citronellol, Coumarin, Limonene, Methyl Dihydroxy-Dimethylbenzoate, Ethyl 2,2-Dimethylhydrocinnamal, Vetiverol, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Ethyl Linalool, Octahydro-Methoxy-Tetramethyl-Methanoazulene, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes.

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a weboldalon a nem igazolt vásárlásból származó termékértékeléseket is megjelenítjük.
Értékelések a következőre "Homme Collection Life Is A Journey Car Perfume"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem a termékértékelési tájékoztatót. Adataim megadásával hozzájárulok az adatkezeléshez az adatkezelési tájékoztató szerint.

Miért vásárolj nálunk?
  • Eredeti termékek, megbízható forrásból
  • 30 napos elállás
  • Ingyenes bolti átvétel
  • Ingyenes termékminta
  • Douglas Törzsvásárlói Kártya egyedi ajánlatokkal