Jelenleg technikai nehézségekkel küzdünk, és keményen dolgozunk a megoldáson. Köszönjük a megértést.
A termék hozzáadása sikeres volt.

Absolue The Serum - Szérum

Absolue
ÚJ
0 Értékelés
+ 281 Szépségpont
30 ml Cikkszám: 059273
84 490 Ft
2 816 Ft / 1 ml
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
  • 059273
Leírás

Élje át az aranyló ragyogást az Absolue The Serum-mal! A Longevity Science (hosszú élet tudománya) által inspirálva, minden üvegben milliónyi regeneráló hatású Perpetual RoseTM molekula található a gyorsabb sejtmegújulásért. Élje át a káprázatos szérum varázsát, mely már első érintésre virágzó ragyogással kényezteti arcbőrét, és a bőr mélyebb rétegeibe jutva segít feltölteni azt. Egy érzéki utazás, amely azonnal a bőrbe olvad az aranyló ragyogásért.

Az Absolue The Serum formuláját különleges összetevővel, a magasan koncentrált aktív molekulákat tartalmazó Lancôme Perpetual RoseTM rózsakivonattal gazdagítottuk, amelyet kézzel szednek a dél-franciaországi Valensole-fennsík területén.

Arra invitáljuk, hogy töltse újra az üveget és tartsa meg örökre! Együtt még elkötelezettebbek vagyunk egy fenntarthatóbb jövő iránt újratölthető termékeinkkel, amelyek gyártásához kevesebb nyersanyagra van szükség. A szérum üvege 40%-ban újrahasznosított üvegből készült, valamint 63%-kal kevesebb műanyagot* és 37%-kal kevesebb kartonpapírt* használtunk fel.
*Egy üveg és két utántöltő összehasonlítva három nem utántölthető Absolue Szérummal.

Használati utasítás

Alkalmazza az Absolue The Serum-ot minden reggel és este a megtisztított arcbőrön az arckrém felvitele előtt – a még látványosabb eredmény elérése érdekében használja az Absolue termékcsalád többi tagját, az Absolue Soft/Rich Cream-et és az Absolue Eye Cream-et. Az ujjbegyeivel vigye fel a szérumot az arcra és a nyakra, majd körkörös mozdulatokat végezve haladjon az arc közepétől a széle felé.

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Értékelések a következőre "Absolue The Serum"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem az adatvédelmi irányelveket.

Regisztráció előnyei
  • Mentett felhasználói adatok
  • Csomagkövetés
  • Mentett kívánságlista