A termék hozzáadása sikeres volt.

Elséve Full Resist Sampon - Sampon hullásra hajlamos hajra

Elséve Full Resist
Online exkluzív
0 Értékelés
+ 4 Szépségpont
L'Oréal Paris Elséve Full Resist Sampon
400 ml Cikkszám: 659084
1 490 Ft
4 Ft / 1 ml
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
  • 659084
Leírás

Szakértő ápolás a gyenge, töredezés miatt hullásra hajlamos haj megerősítésére.Az ellenálló és megerősített haj titka:Arginine-nel + protein*-nel gazdagított összetételAz arginine egy esszenciális aminosav és a haj létfontosságú alkotóeleme.Az Elseve arginine-nel + protein*-nel gazdagított összetétele megerősítő hatást nyújt.1 Átalakítja a haj szerkezetét2 Táplál a hajtövektől3 A haj ellenállóbb**Eredmény: Haja erősebb és ellenállóbb a hajtövektől kezdve.***Protein származék **Műszeres teszt. Sampon+balzsam+ápoló. ***Töredezés miatt

Használati utasítás

Nedves hajra vigye fel, lágyan masszírozza be, majd alaposan öblítse ki. Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítse ki!

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Értékelések a következőre "Elséve Full Resist Sampon"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem az adatvédelmi irányelveket.

Regisztráció előnyei
  • Mentett felhasználói adatok
  • Csomagkövetés
  • Mentett kívánságlista

Elseve Full Resist sampon: hajhullásra hajlamos hajra

A hajunk nap, mint nagy nagy igénybevételnek van kitéve. A külső hatások, a stressz, az időjárás változása mind mind hatással lehetnek a hajad állapotára, mely elvékonyodhat, gyengülhet és akár a szokásosnál erősebben hullhat.


Az Elseve Full Resist sampont éppen erre az esetre fejlesztették ki: egy különleges hajerősítő sampon mely a B5 vitamin, az arginin (az arginine egy esszenciális aminosav és a haj létfontosságú alkotóeleme) a protein és egyéb összetevők segítségével segít ellenállóbbá tenni, fényesebbé és egészségesebbé varázsolni a fakó, töredezett, gubancos, hulló hajat.


Az Elséve Full Resist hajerősítő sampon hármas hatású. A rendszeres használatával átalakítja a haj szerkezetét, a hajtövektől egészen a hajvégekig gyönyörűen ápolja, majd a harmadik lépésben a hajad sokkal ellenállóbb, egészségesebb lesz.


A használata nem tér el a többi hajsampontól: körkörös mozdulatokkal lágyan masszírozd a hajadba, hagyd hatni néhány percig, majd öblítsd ki. Ha különösen nagy igénybevételnek van kitéve a hajad, ismételd meg még egyszer a tápláló hajmosást.


Ismerd meg az Elséve Full Resist sampont, legyen ismét dús, egészséges a hajad.

Megnyit Bezár