Jelenleg technikai nehézségekkel küzdünk, és keményen dolgozunk a megoldáson. Köszönjük a megértést.
A termék hozzáadása sikeres volt.

Flower BY Kenzo (utántölthető) - Eau de parfum

Flower BY Kenzo (utántölthető)
0 Értékelés
+ 71 Szépségpont
Kenzo Flower BY Kenzo (utántölthető)
30 ml Cikkszám: 067120
21 490 Ft 716 Ft / 1 ml
Mennyiség Ár/db Alapár
-ig 21 490 Ft * 716 Ft * / 1 ml
-ig 21 490 Ft * 716 Ft * / 1 ml
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
  • 067120
  • Flower BY Kenzo (utántölthető)
  • Eau de parfum
Leírás

Flower BY Kenzo edp a városiasodott, technológia uralta világunkban a virág a természethez fűződő kapcsolatunk megtestesítője. A város kellős közepén kinyílik egy pipacs: egy határozott, egyedi, tiszta és érzéki virág erejével. A pipacsnak nincs illata, a Kenzo azonban beleálmodta. Vibráló virágok, mint a rózsa, ibolya, galagonya és kasszia tökéletesen harmóniát képez az érzéki jegyekkel, mint az opoponax és pézsma. Három kiszerelés, három flakon, háromféle letisztult szerkezetű, karcsú, az ég felé ívelő üveg. A különféle irányba hajló üvegek a pipacs kivirágzásának 3 szakaszát idézik.

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Értékelések a következőre "Flower BY Kenzo (utántölthető)"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem az adatvédelmi irányelveket.

Regisztráció előnyei
  • Mentett felhasználói adatok
  • Csomagkövetés
  • Mentett kívánságlista

Flower by Kenzo - tele kreativitással és eredetiséggel

A Kenzo Takada japán divattervező által Párizsban útjára indított márka parfümjei is legalább olyan játékosak, ötletesek és színesek, mint a cég további divattermékei. A Kenzo luxusmárka parfümjeit az ázsiai kultúrára utaló egzotikus elemek és motívumok, valamint eredetiség és kreativitás jellemzi. A Flower By Kenzo Eau de Parfum illatot 2000-ben alkotta meg Alberto Morillas mester parfumőr a Kenzo számára. Fedezd fel a rendkívül könnyed, púderes és töretlen népszerűségnek örvendő Flower by Kenzo t a Douglas drogériáiban.

A megálmodott illat

A japán katana alakú üvegcsébe zárt Flower by Kenzo Eau de Parfum különlegessége, hogy az illattal nem rendelkező pipacsvirág elképzelt illatát kelti életre: egyszerre hétköznapi és megfoghatatlan. Ibolya, galagonya és rózsa adja az alapját, amelyet a fekete ribizli villanása tesz izgalmassá a fejjegyben, valamint a vanília és a pézsma csak tovább fokoz. Az opoponax és a tömjén füstössége egy csipetnyi fás felhangot adnak mindehhez. Mindenből csak egy kicsi: tökéletes harmónia és egyensúly jellemzi a Kenzo által megálmodott illatot. A csomagolás különlegessége, hogy a pipacsvirág az üveg méretével együtt növekszik és bontakozik ki.

Kortalan nőiesség

A különleges illat a hagyománytisztelő múlt atmoszféráját idézi, de egyúttal nagyvárosi is. Minden nőnek ajánlott, akit magával ragad ez a virágos, púderes, megunhatatlan illat. Egyszerre tesz egyedivé és kortalanná.

 

Megnyit Bezár