Bestseller termékek most szuper árakon. Kattints a részletekért!
A termék hozzáadása sikeres volt.

DIOR Face Brush N°18 Ecset

DIOR Face Brush N°18
1 db Cikkszám: 643072
21 990 Ft
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap.
  • 643072
Leírás

A Dior színfalai mögött munkálkodó sminkesek által ihletett, többfunkciós Dior Backstage Face Brush N°18 ecset tökéletesen és egyenletesen viszi fel a terméket az arcbőrre. Az ecset puha és sűrű sörtéi szétterítik és elsimítják a terméket az arcbőrön a tökéletesen egyenletes és rétegezhető – a közepestől a teljesig – fedésért. Az ecset kiválóan használható a préselt vagy laza púder, a folyékony vagy préselt alapozó és az alapozópermet felviteléhez. Az ecset vastag és sűrű sörtéi szintetikus szálakból készültek. * A Diornál. Az ecset hihetetlenül puha, rövid szintetikus sörtékből áll, amelyek tökéletesen egyenletesen viszik fel a terméket az arcra. Kivételes sűrűségük lehetővé teszi, hogy egyszerre a lehető legtöbb terméket vegyék fel. Elliptikus formatervezése révén az ecset hihetetlenül könnyen kézben tartható, és intuitív, szinte magától értetődő, gyors és hatékony használatot nyújt. Már egyetlen mozdulattal ragyogó és egyenletes színt kölcsönöz az arcbőrnek. „A 18-as számú ecset hihetetlenül élvezetessé teszi a Face & Body Powder-No-Powder púder használatát, amelyből egy természetes érzetű második bőrréteget képez az arcon, olyan érzés, mintha cirógatna.” Peter Philips, a Dior Makeup kreatív és arculati igazgatója

Alkalmazási terület: arc
Az ecset anyaga: szintetikus
Használati utasítás

Mártsa az ecset hegyét a termékbe, vagy vigye fel a készítményt közvetlenül az arcbőrre, majd körkörös mozdulatokkal dolgozza el középről kifelé haladva. Az ecset szintetikus szálakból készült. Tisztítás: tisztítsa meg az ecsetet a Dior Brush Cleanser ecsettisztítóval vagy egy nedves törlőkendővel. Ne öblítse le folyó víz alatt.

Összetevők

<p>Synthetikfasern</p>

Értékelések (0)
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a weboldalon a nem igazolt vásárlásból származó termékértékeléseket is megjelenítjük.
Értékelések a következőre "Face Brush N°18"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem a termékértékelési tájékoztatót. Adataim megadásával hozzájárulok az adatkezeléshez az adatkezelési tájékoztató szerint.

Miért vásárolj nálunk?
  • Eredeti termékek, megbízható forrásból
  • 30 napos elállás
  • Ingyenes bolti átvétel
  • Ingyenes termékminta
  • Douglas Törzsvásárlói Kártya egyedi ajánlatokkal