Letöltötted már? ❤ 20% kedvezmény csak a Douglas APP-ban 01.26-án ➽ Kuponkód: APP20
A termék hozzáadása sikeres volt.

DIOR BACKSTAGE Double Ended Brow Brush No.25  Szemöldök ecset

+ 38 Beauty Points
DIOR BACKSTAGE Double Ended Brow Brush No.25
1 db Cikkszám: 026023
11 490 Ft
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Figyelem:

Szerezz 20% kedvezményt ma (01.26-án) éjfélig a Douglas APP-ban. Kuponkód: APP20 (a promóció más kedvezménnyel nem összevonható).

 

Letöltöm az APP-ot

*1
*1Az ajánlat érvényessége1amp.12ó1amp.é000
  • 026023
Leírás

Profi sminkes hatások olyan könnyen kezelhető sminkes ecsetekkel, amelyek kifejezetten a Dior Backstage intuitív formuláival való közös használatra jöttek létre. A Dior Backstage Brush Set ecsetkészlet egy olyan univerzális, sokoldalú termékkategória részét képezi, amely már több mint 50 tehetséges sminkes és a legigényesebb modellek tetszését is elnyerte. A Dior Backstage ecsetek hihetetlenül vékony szálúak és puhák, ezáltal könnyen kezelhetők, és tökéletes eredményt biztosítanak – egyetlen vonásra.

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a weboldalon a nem igazolt vásárlásból származó termékértékeléseket is megjelenítjük.
Értékelések a következőre "Double Ended Brow Brush No.25"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem az adatvédelmi irányelveket.

Miért vásárolj nálunk?
  • Eredeti termékek, megbízható forrásból
  • 30 napos elállás
  • Ingyenes bolti átvétel
  • Ingyenes termékminta
  • Douglas Törzsvásárlói Kártya egyedi ajánlatokkal

Dior Backstage Double Ended Brow Brush No.25 szemöldökkefe

Dior Backstage Double Ended Brow Brush No.25 egy szintetikus szálakból készült, kontúrozott kefe, amelyet úgy terveztek, hogy lehetővé tegye a szemöldök pontos kidolgozását. A hegye vékony, akárcsak a nyele, ami lehetővé teszi a finom formázást és a merészebb kiemeléseket is. Dior Backstage Double Ended Brow Brush No.25 egyben egy univerzális kefe is, amelynek köszönhetően folyamatosan kifésülheti a szemöldökét, és ellenőrizheti, hogy az elért hatás megfelel-e az elvárásainak. Ami még fontos, az ecsetet különböző konzisztenciájú szemöldöktermékekkel lehessen használni, úgy a por alakú termékekhez, mint a krémekhez is.

Optimális felvitel a Dior Backstage Double Ended Brow Brush No.25 ecsettel

Hogyan győződhetek meg arról, hogy a terméket helyesen alkalmazom? Az első lépés egy alapos átkefélés kell legyen a kefével. Ezután a Dior Backstage Double Ended Brow Brush No.25 vékony hegyével fokozatosan kitöltheti és meghatározhatja a szemöldök vonalát, miközben az ecsetet felváltva használva eltávolíthatja a felesleges terméket. A hatás fenntartása érdekében érdemes speciális, rögzítő viaszt is használni. Egy ecsetre helyezett kefével is felviheti, és óvatosan eloszlathatja a szemöldökén.

Dior Backstage Double Ended Brow Brush No.25, vagyis egy a sok közül

A Dior Backstage Double Ended Brow Brush No.25 szemöldök ecset egy rövid ecsetsorozat terméke, amelyet úgy terveztek, hogy lehetővé tegye a könnyű használatot, a nem hivatásos sminkelők kezében is. A készletet úgy tervezték, hogy megbirkózzon a különböző kozmetikai készítményekkel. Ez a szintetikus szálaknak köszönhető, amelyekkel finomak, de jól szabályozható a termék felvitele.

Megnyit Bezár