A termék hozzáadása sikeres volt.

Anastasia Beverly Hills Eyebrow Stencils Szemöldök sablon

+ 35 Beauty Points
1 db Cikkszám: 335059
10 790 Ft
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap.
  • 335059
Leírás

Az Anastasia Beverly Hills Stencils egy nélkülözhetetlen szemöldöksablon készlet 5 különböző szabadalmaztatott szemöldökformából, amely Anastasia Golden Ratio® szemöldökformázó módszerén alapul. Minden szemöldöksablon formát úgy terveztek, hogy segítsen tökéletes kiegyensúlyozott, szimmetrikus szemöldököt elérni minden alkalommal, amikor formázza és feltölti a szemöldökét. A rugalmas műanyag stencilek átölelik a szemöldökcsontot, és 3 jelölést tartalmaznak, amelyek a Golden Ratio® Method 3 pontjához igazodnak, így elkerülhető a találgatás a tökéletesen kiegyensúlyozott szemöldökforma elérésében.

Alkalmazási terület: szemöldök
Termék típusa: sablon
Használati utasítás

A Golden Ratio® módszerrel jelölje meg a három pontot a szemöldökön: a szemöldök elejét, a farok végét és az ív legmagasabb pontját. Használja ezt a három pontot útmutatásként a megfelelő stencilforma kiválasztásához a szemöldökének természetes vonásaihoz. Vigye fel a Brow Primer-t a szemöldökére. Ezután állítsa egy vonalba a sablont a három ponttal, ügyelve arra, hogy a fekete sáv párhuzamos legyen a talajjal. A Brush 7B segítségével vigye fel a Brow Powder Duo-t a stencil végébe, és vigye át a terméket az íven a szemöldök eleje felé. Miután kitöltötte, távolítsa el a stencilt, és töltse ki a szemöldökét, ahol a stabilizátort helyezte. Az kefe segítségével dolgozza el a terméket az egész szemöldökön, hogy zökkenőmentes felületet hozzon létre.

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a weboldalon a nem igazolt vásárlásból származó termékértékeléseket is megjelenítjük.
Értékelések a következőre "Eyebrow Stencils"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem a termékértékelési tájékoztatót. Adataim megadásával hozzájárulok az adatkezeléshez az adatkezelési tájékoztató szerint.

Miért vásárolj nálunk?
  • Eredeti termékek, megbízható forrásból
  • 30 napos elállás
  • Ingyenes bolti átvétel
  • Ingyenes termékminta
  • Douglas Törzsvásárlói Kártya egyedi ajánlatokkal