Nézd meg a Douglas születésnapi kuponfüzetét. Kattints!
A termék hozzáadása sikeres volt.

Bonbon Couture - Eau de Parfum

Bonbon
ÚJ
0 Értékelés
+ 106 Szépségpont
50 ml Cikkszám: 935763
31 990 Ft
640 Ft / 1 ml
Készleten
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
  • 935763
Leírás

A Bonbon Couture a Bonbon még gazdagabb, intenzívebb értelmezése-az illat mindent átfogó érzékszervi élménye gazdagodik, a rituálé fokozódik, és az élvezeti ceremóniára törekvés fokozódik. Mint az egyedi couture alkotás, a leggazdagabb textíliák, mint például az organza és a szatén duchesse tapintása és tökéletes illeszkedése, a Bonbon Couture bágyadtan selymes, második bőrként borítja a testet, ragaszkodva az aprólékos szabás, a szerkezeti sziluettek és a szókimondó kötetekhez amelyek végső soron átalakítóak.

Egy új intenzitás
A bonbon Couture az eredeti haute confection illat új evolúciója, ihletet merítve az ikonikus tervezők provokatív remekműveiből, koncepcionális csillogásából és Haute Couture kollekcióinak váratlan eleganciájából.

Egy művészi kifejezés
Az eredeti addiktív illat ellenállhatatlanul vonzóbbá válik. A Bonbon Couture finomabb karamellás értelmezése az eredeti illatnak. Az orientális ínyenc jegyek finom rétegeivel jön létre a szétválaszthatatlan kapcsolat a szagló- és ízérzékek között, amelyek mély illatélményeket idéznek elő.

Az üveg
A Bonbon Couture üvege egy fényűző tárgy. A rendkívüli technikai nehézségekkel szemben a csillogó üveget olyan pontossággal és kivitelezéssel faragják meg, ami szükséges a híres Pochet du Courval mesteremberek által készített couture darabok létrehozásához.

Használati utasítás

Fújd a Viktor & Rolf parfümödet a bőrödtől körülbelül 20 cm-re, és irányítsd a pulzuspontokra (a csukló belseje, a fül alatti rész).

Továbbajánlás
Értékelések (0)
Értékelések a következőre "Bonbon Couture"
Értékelés írása
Az értékelések ellenőrzés után kerülnek közzétételre.
Kérjük, add meg a számsort a következő szövegdobozban

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elolvastam és megértettem az adatvédelmi irányelveket.

Regisztráció előnyei
  • Mentett felhasználói adatok
  • Csomagkövetés
  • Mentett kívánságlista