Akár 25% kedvezmény Shiseido termékekre december 9-én. Kattints a részletekért!

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Fényűző Douglas karácsony 20 000 forint alatt

A szantálfa meleg és addiktív illata. A szemet hangsúlyozó színek, sminkek, az arcbőr teltebb, simább, tónusosabb érzése. Ellenállóbb bőr, lenyűgöző illat és gyönyörű, természetes hatás. Ha Douglas termékekkel leped meg karácsonyra a szeretteidet, akkor nem egy terméket, hanem életérzéseket, illatokat és maximális odafigyelést, kényeztetést ajándékozol.

Káprázatos illatú – a legnépszerűbb – parfümök, maximális törődés az (arc) bőrödnek, kimagaslóan gyengéd arc- és testkezelés: ezek a Douglas csodálatos karácsonyi ajándékötletei 20 000 forint alatt. Nézd meg őket!

A Douglas szerint a karácsony

Szerintünk egy karácsonyi ajándék sokkal több, mint egy tárgy: a karácsonyi ajándék kényeztet, élményt ad, kifejezi az egyéniségedet, illik hozzád. A karácsonyi ajándék öröm, egy apró csoda, amelyik segít kiszakadni a szürkéből, és fényt vinni a jelenbe. Úgy gondoljuk, hogy a tökéletes karácsonyi ajándék lehet akár egy kis odafigyeléssel fűszerezett – mindig vágyott – énidő, a szépség, törődés, ahol te vagy a legfontosabb. És – szerintünk – a Douglas karácsonyi ajándékötleteink ilyenek.

A legnagyobb márkák versengenek érted

Elizabeth Arden, Dolce&Gabbana, Issey Miyake, Giorgio Armani, Shiseido, Tom Ford, Zadig&Voltaire, vagy Yves Saint Laurent. Nálunk a világ legnagyobb, legismertebb márkái versengenek azért, hogy éppen bennük találd meg a tökéletes – kényeztető – karácsonyi ajándékot. Számtalan szenzációs ötletünk van az idei karácsonyra: a kihagyhatatlan és feledhetetlen illatú parfümök, a különleges, ápoló, kényeztető, intenzív hatású arcápolók, a koncentrált hidratálók, a dekorkozmetikumok, bőrápoló szettek, a fiatalság forrásai melyek mind-mind megtalálhatóak a Douglas karácsonyi kínálatában. Ráadásul ebben a kategóriáiban minden termékünk 20 000 forint alatt kapható.

Gyönyörű illat és magabiztosság karácsonyra

A karácsony az illatokról (is) szól, ezért kitűnő választás egy parfüm karácsonyra. A világon minden nő, hölgy vagy lány örül egy olyan parfümnek, amelyik kiemeli a nőiességet, mely feledhetetlenné teszi a megjelenését, miközben ragyogóvá, magabiztossá varázsolja és önbizalommal tölti fel őt. A parfüm – évtizedek óta – a karácsony egyik legnépszerűbb ajándéka, mellyel kifejezheted a törődésedet, az odafigyelésedet, hiszen azt mutatod meg vele, hogy figyelsz rá, ismered az ízlését, tudod, mely illatok állnak neki jól neki.

Szépség és fiatalság karácsonyra

Mi a Douglasnál úgy gondoljuk, hogy fantasztikus karácsonyi ajándékötlet lehet egy arcápoló termék, a fiatalság maga, karácsonyra. Úgy gondoljuk, hogy egy arcápolási készítmény sokkal több, mint egy termék, hiszen a Douglas kínálatában megtalálható éjszakai arcápolónk, nappali krémünk, vagy akár az arcápoló gélünk, BB krémünk, vagy CC krémünk egyenlő a szépséggel, a fiatalsággal, a gyengéd törődéssel. Szerintünk, ha ilyen meglepetést választasz, akkor a segítségükkel szépséget, fiatalságot, üdeséget ajándékozol karácsonyra.

A modern férfiak karácsonya

Ma már teljesen természetes, hogy a modern férfi – akárcsak a modern nő – törődik a külsejével, a bőrével, a megjelenésével, használ kozmetikumokat, parfümöket. Éppen ezért mára teljesen természetessé vált az, hogy egy férfi karácsonyra kozmetikumokat, testápolót, arcápolót, arcápoló szettet, vagy parfümöt kap. A kozmetikumokkal azt üzenjük a férfiaknak, hogy ismerjük és elismerjük őket, tudjuk, mire van szükségük ahhoz, hogy még férfiasabbak, még vonzóbbak legyenek számunkra és a környezetük számára.

Szenzációs ünnepi szettek, paletták

A – kifejezetten karácsonyi – szettek nemcsak fantasztikus kényeztető, törődő meglepetések, hanem alaposan átgondolt karácsonyi ajándékok lehetnek, olyanok, melyek vagy egy területre fókuszálnak (például a púderszettek, bőrápoló szettek, hidratáló szettek, szemhéjpúder-paletták), vagy egy szélesebb területet lefedők (amikor egy illatszettet választunk) vagy megoldást jelenthetnek akár egy fennálló problémára is. Az ünnepi szettek pedig minden esetben az adott cég legjobb szakemberei által gondosan összeválogatott termékek, melyek minden fontos terméket tartalmaznak, és biztos, hogy ár-érték arányban jelentősen kedvezőbben jutsz hozzájuk annál, mintha külön-külön vennéd meg a termékeket.

Mesés karácsonyi ötletek

Különleges pszichológiája van a karácsonyi ajándékoknak, hiszen míg év közben számtalan ötletünk lehet arra, mivel lepjük meg a megajándékozottat, karácsonykor kicsit elveszünk. Ezért próbáltunk meg neked segíteni azzal, hogy összegyűjtöttünk – és megmutatunk – neked számtalan mesés karácsonyi ajándékötletet, olyat, aminek mindenki örülhet, és amiben – reményeink szerint – megtalálod a tökéletes karácsonyi ajándékot, azt, amit te annak tartasz, hiszen te tudod, te ismered legjobban a megajándékozottat, ezért arra biztatunk, hogy válogass kedvedre, nézz szét a 20 000 forint alatti ajándékok között, és válaszd azt, ami a legjobban illik hozzá, aminek a legjobban örülne, hiszen a karácsony (részben) erről is szól.

Megnyit Bezár