Beauty Sale ☆ 30% kedvezmény a megjelölt termékekre. Fedezd fel!

Karkötő

(1)
Szűrő bezárása
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  •  
  •  
   •  
   •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Összes szűrő törlése
Kategória
Szűrés

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Karkötők

Az karkötők soha nem mennek ki a divatból: készüljenek bármiből, az előkelőség, a különlegesség jelei, olyan kiegészítők, amelyek segítségével megmutathatjuk az ízlésünket, a kedvünket. Talán nincs ékszer, amelynek ilyen gyorsan változik a trendje, de az épp aktuális sikkes és divatos darabok mellett mindig megmaradnak az ikonikus, a klasszikus vagy a szívünkhöz közel állók. A karkötőd különlegessége, hogy attól egyedi, hogy te választottad: lehet kecses, csillogó, bájos vagy feltűnő, üzenhetsz vele, megmutathatod vagy elrejtheted. Viselheted feltűnően, visszafogottan elegánsan is. Mi a Douglasnál igyekszünk nemcsak követni, hanem diktálni is a karkötőtrendet, ezért mindig új csoda szép darabokkal szélesítjük az ékszerkollekcióinkat, legyen alkalmi vagy hétköznapi viselet.

Ismerd meg a gyönyörű karkötőinket, a karpereceinket, tudj meg mindent róluk, és válaszd ki azt, amelyik a legjobban illik hozzád!

Lenyűgöző kiegészítők, a karkötők

A csodaszép, az alkalomhoz és a lelkedhez illő karkötők önmagukban is rendkívül különleges ékszerek, de még jobban kiemeli őket a többi ékszer közül az, hogy – ellentétben a nyaklánccal, a fülbevalóval – a karkötőt te is folyamatosan látod és – akár alkalomtól, napszaktól – különbözőképpen hathatsz vele. Ha szeretnéd, és egy kis extra csillogásra, odafigyelésre vágysz, akkor a segítségével magadra irányíthatod a figyelmet, ha úgy kényelmesebb, elrejtheted: segítségével játszhatsz vele és másokkal.

Hogyan viseld a karkötőt?

A karkötők az egyik legősibb ékszerünk, évszázadok óta léteznek. A fűből készült kezdetleges változatoktól a csontból készült szinte harci díszig, a modern anyagokig és megjelenésig hosszú utat jártak be, és továbbra is az egyik legtrendibb ékszerek mind a férfiak, mind a nők körében.

Ahogy a ruháid, az otthonod vagy a kedvenc parfümöd illata, úgy a karkötőd is sokat elárul rólad: a legfontosabb az, hogy tükrözze, ki vagy, legyen a stílusodhoz és a kezedhez illő. Figyelj oda a hosszára: egy vastagabb csuklón elveszik egy vékony karkötő, egy vékony csuklón pedig erőszakos hatást kelthet egy extrém vastag, vagy egy nem hozzá illő anyagú.

Fontos a feszessége: egyes – különösen kidolgozott, bájos, és megfelelően részletes – karkötő inkább akkor áll jól rajtad, ha nem szűk, míg vannak szűkebb stílusúak, melyek szinte elvárják, hogy rátapadjanak a kezedre, és szinte eggyé olvadjanak vele. Általános szabály, hogy a karkötő akkor jó méretű, ha befér mellé kettő ujjad.

A személyiségedhez illő karkötő kiválasztása nehéz és összetett feladatnak tűnhet, a valóságban azonban ez csak a jéghegy csúcsa, a teljes outfited és a megjelenésed (fontos) darabja, melynek összhangban kell lennie az összképpel, azzal, amit magadról láttatni akarsz.

A karkötő anyaga

A karkötő anyaga sokat változott és tisztult az elmúlt évezredekben, mára az arany, az ezüst és a bőr váltak a kedvenc anyagokká (természetesen az allergiamentes orvosi karkötők mellett, melyek vékony arany vagy ezüst réteget kaphatnak). A bőr inkább a férfiak karkötője: előkelő, férfias, tekintetet vonzó és „pasis”. Az arany karkötők (a fehéraranyok vagy a rosegoldok) kifinomult megjelenést kölcsönöznek, örök divatok, még zuhanyzás közben sem kell levenned őket. Ha szereted a fémes megjelenést, akkor az ezüst karkötők lehetnek a tökéletes választás számodra.

A Joma Jewellery finom és kedves kollekciója

A Joma Jewellery ékszerek minden darabjában felfedezheted a lenyűgözően finom stílust és az örökkévalóságot. Ezeken – a legapróbb részletekig kidolgozott karkötőkön – érződik az életigenlés, a szabadelvűség, a minimalizmus, melyet egy cseppnyi extrémitással kevertek: ezek a káprázatos ékszerek szinte a csuklódra születtek, pompás kiegészítői lesznek a mindennapoknak vagy az ünnepnapoknak egyaránt.

Üzenj a Joma Jewellery karkötőkkel!

Kényeztesd magadat, vagy lepd meg bármelyik barátodat, szerettedet egy bájos ékszerrel a Joma ékszerkollekcióból! A teljes Joma kollekcióban a kifinomult és elegáns Joma karkötők, nyakláncok és fülbevalók találhatók, melyek pompás ajándékok bármikor, akár születésnapokra és különleges alkalmakra is. A karkötők egyedisége abban rejlik, hogy üzenhetsz velük, ráadásul a már meglévők mellett a kínálatuk folyamatosan bővül újabb és újabb olyan kifinomult karkötőüzenetekkel, mint a Birthday Girl (mellyel mindenki tudhatja, hogy te vagy ma a szülinapos lány, és még fényűzőbb sztárpillantásokat kaphatsz), vagy a Fiance Yay, mely az örök boldogság kedves üzenete, de választhatod a Boho Medalt, mely azt üzeni, eredeti és szép vagy. Természetesen a Joma Jewellery mellett Douglas és egyéb – hozzád, a stílusodhoz, az egyéniségedhez illő – csodálatos karkötőket is találsz a kategóriában.

Ismerd meg a Douglas káprázatos ékszerkollekcióit, és válaszd ki a stílusodhoz illő ékszereket: rendeld meg akár most, csodásan mutatnak majd rajtad.

Karkötők – a mindennapok kiegészítői

Kiválasztotta már, hogy milyen ruhát vesz fel egy hétköznapi alkalomra, mégis úgy érzi, hiányzik valami, amitől igazán egyéni és stílusos lesz? Ilyenkor szinte mindig segítenek a megfelelően megválasztott ékszerek. A karkötők különösen hálásak lehetnek, hiszen egyszerre több különböző darabot is felvehetünk belőlük. Érdemes elsősorban finom és visszafogott darabokat tartanunk a gyűjteményünkben, amelyek kiválóan illenek az irodai megjelenéshez. Randira vagy esti családi, baráti találkozóra viszont bátran felvehetünk egy-egy izgalmasabb, hangsúlyosabb darabot. Továbbra is nagyon divatosak a charm karkötők, amiket apró függők (charmok) díszítenek, például a végtelen jele, pillangók, csillagok, vagy megannyi más csajos apróság. Egy szép ruhadarab mellett még dekoratívabban fognak mutatni.

Az ideális karkötő kiválasztása

Egy karkötő akkor lesz igazán kényelmes, ha megfelelően választottuk ki. Jó, ha a hossza körülbelül két centiméterrel nagyobb, mint a csuklónk körfogata. Természetesen vannak olyan karkötőviselők is, akik jobban szeretik a lazább modelleket. Ilyen esetben azonban ügyeljünk, nehogy leessen az ékszer a karunkról valamilyen banális mozdulat közben. A karkötők különböző anyagokból készülhetnek. Az, hogy arany, ezüst vagy műanyag darabot választunk-e, egyrészt az igényeinktől és az ízlésünktől függ. Másrészt a bőrünk árnyalatát is érdemes figyelembe venni – a hideg bőrtónushoz például az ezüst illik jobban. Természetesen az sem mindegy, milyen ruhához és milyen alkalomra vesszük fel az ékszerünket.

Megnyit Bezár