Beauty Sale ☆ 30% kedvezmény a megjelölt termékekre. Fedezd fel!

Ékszerek

(2)
Szűrő bezárása
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  •  
  •  
   •  
   •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Termék
 •  
 •  
Összes szűrő törlése
Kategória
Szűrés

Csillogó, kedves csodák, az ékszerek

Az ékszerek már több, mint százezer éve velünk élő olyan csodák, melyek segítségével feldíszítjük a lelkünket, megnövelhetjük az önbizalmunkat, és akár üzenhetünk is velük a világnak. Varázslatos, apró kiegészítők, karkötők, fülbevalók, nyakláncok, melyek lehetnek díszesek, visszafogottak, harsányak, hivalkodók, vagy éppen decensek, letisztultak, trendik is.

Mi a Douglasnál megmutatjuk nektek a leggyönyörűbb ékszereket, miközben a választás számtalan lehetőségével várunk. Ismerd meg a Douglas kínálatában található ékszereket, és találd meg a saját stílusodat!

Ékszerek, a csodás kiegészítőink

Szinte a testünk bármelyik részén viselhetünk varázslatos ékszereket. Európában – így hazánkban is – klasszikus ékszereknek számítanak a csodaszép karkötők és a lenyűgöző nyakláncok mellett a különböző gyűrűk, a könnyed fülbevalók, de a fogékszerek, a piercingek is népszerűek. A klasszikus ékszeren túl vannak olyan különlegesek is, amelyekkel a bokánkat, a lábujjainkat, vagy akár a nemi szerveket is díszítjük. Az ékszerek jelentése folyamatosan átalakul: ma már nem kifejezetten státusszimbólumok, inkább gyengéd üzenetek a világnak rólunk.

Így változik az ékszertrend

Amíg a parfümök, a rúzsok vagy a ruhák trendje gyorsabban és dinamikusabban – akár szezonról szezonra – változik, az ékszereké lassabban, de folyamatosan, együtt a lelkünkkel. Napjainkban minden eddiginél erősebb az igényünk arra, hogy egy kevés plusz ragyogással, csillogással, egy leheletnyi luxussal ruházzuk fel magunkat, és az is trendi, ha egy ékszernek különleges jelentése, üzenete van, olyan, amelyik megmelengeti a lelkünket. A jelenleg is hódító ékszertrend azért különleges, mert az ékszer manapság azt a vágyat erősíti meg, hogy örömöt szerezzünk vele magunknak. Az öröm önbizalommal is öltöztet minket. Bájos, hogy egyes trendi ékszerek különböző üzeneteket is tartalmazhatnak: népszerűvé váltak a „feel good” mantrák.

2022-es ékszertrend: a kevesebb több

Szakértők szerint a finom, az elegáns, a végletekig egyszerű, mégis mutatós, az üzeneteket közvetítő, a különlegesen gyengéd megoldások mellett az egymáshoz illő, akár egyszerre több azonos ékszer most a divat. Legnépszerűbbek a nem hivalkodó karkötők, a kedves gyöngyös-szikrázó fülbevalók, az érdekes és izgalmas üzenetek, és legfőképpen a praktikum: egy ékszert kiválasztunk, viselünk, és minden pillanatban élvezzük a törődést, a magabiztosságot, a cseppnyi szépségextrát, amit nyújt számunkra. Nincsen kompromisszum, nincsenek elvárások sem, nincsenek határok: csak a hozzánk illő csodálatosan szép ékszer marad. Nem kell törődnöd a színekkel, nincs nyomás, hogy mi mihez áll jól, csak élvezd az ékszert, amelyik kiválasztott, vagy amelyiket kiválasztottad!

Időtlen csodák: a velünk változó ékszerek

A különböző nyakláncoktól, karkötőktől ma már nem ugyanazt várjuk el, amit régen, együtt változtunk az időtlen csodákkal. Ma már nem fontos az érték. Nem fontos az anyag. Nem fontos a vastagság. Nem érdekes a súly. Az üzenet került fókuszba, az, amitől egy ékszer személyessé, a részünkké válik.

Vitathatatlan a charmok népszerűsége, ezért a tervezők folyamatosan újabb és újabb jelentéssel bíró medálokkal, karkötőkkel egészítik ki ékszerkollekcióikat. A különböző kedves charmoknál, karkötőknél, fülbevalóknál és egyéb ékszereknél megjelent a spiritualitás: az ékszerünk segítségével ünnepeljük a szerencsét, megéljük a szerelmet, megmutatjuk a kifogyhatatlan erőt, és teret engedünk az érzelmeinknek.

A Joma Jewellery kedves kollekciója

A Joma Jewellery Katie és Geoff Loxton drágakövek és gyöngyök iránti szeretetéből sarjadt. Alig több mint 10 éve megalkottak egy olyan ékszermárkát, amely egyszerre nyújt egy kevés luxust és minőséget, miközben tele van érzelmekkel. Kollekciójuk azonnal sikert aratott, és a páros kibővítette kínálatát, és olyan gyönyörű karkötőket, fülbevalókat, nyakláncokat és gyűrűket, készítettek, amelyek egyszerűek, mégis elegáns stílusúak. A Joma ékszerek minden egyes darabja mögött egy üzenet rejlik, ezért ideális ajándékötlet.

Üzenj az ékszerrel!

A Joma ékszerek teljes kollekciója kézzel, kiváló minőségű anyagokból készül, ezüsttel vagy arannyal van bevonva, melyet néhány kollekcióban gyöngyökkel, kristályokkal és drágakövekkel is kiegészítenek. Az egyes ékszerek olyan rendkívüli alkalmaknak is emléket állítanak, mint a „Just Married Bracelet”, mely üzenete, hogy feleség vagy, a Birthdaygirl Bracelet, mely kedves üzenet születésnapra, a Shopaholic Bracelet, mely a vásárlásimádók ajándéka lehet, de a kollekcióban találsz csillogó szikra karkötőt és többféle fülbevalót, köztük a népszerű karácsonyit vagy a kreatív anyukásat. Természetesen egyetlen Joma Jewellery ékszer sem okoz allergiát a fémérzékenyeknek sem.

Ismerd meg a Douglas pompás Joma Jewellery ékszerkollekcióit, és válaszd ki a stílusodhoz illő káprázatos ékszereket. Ismerd meg a pompás kollekcióinkat, keresd a legszebb ékszereket a Douglasnál!

Megnyit Bezár