Jelenleg technikai nehézségekkel küzdünk, és keményen dolgozunk a megoldáson. Köszönjük a megértést.

Shawn Mendes

(0)
Szűrő bezárása
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Shawn Mendes parfümök

Shawn Mendes az egyik legsikeresebb kanadai popénekes és dalszerző, aki a pályafutásának elején híres dalok feldolgozásait töltötte fel az egyik videó megosztóra. Néhány évvel később viszont már a saját dalával jutott a top 10-be az amerikai, a kanadai és az angol slágerlistákon. A zenei sikerei mellett 2017-ben útjára indította a Show Mendes parfümöket is a fiatalos illatmárkát mely – mindezidáig - két parfümöt foglal magába melyből a Signature (az eredeti változat 2017-ben jelent meg és 2018-ban pedig az újra gondolt, intenzívebb változata) különlegessége, hogy egy káprázatos uniszex illat nőknek és férfiaknak egyaránt.

Egy uniszex parfüm története, és aki mögötte áll

Shown Mendes Signature parfümjének különös története van: az illat parfümőre az a Celin Barell aki a International Flavours and Fragrances-nél tanult, és jelenleg is ott dolgozik illatkreátorként, és mielőtt – orrként - részt vett Shown Mendes Signature-jének megalkotásában, a olyan híres parfümházaknál mint a Chanel, a Christian Dior, vagy a Louis Vuitton kóstolt bele a különleges (néha luxus) parfümök világába. A parfümöt magát végül az Elizabeth Arden kozmetikai vállalat segítette a piacra úgy, hogy a megalkotásánál figyelme vették az énekes kanadai gyökereit is.

Egy varázslatosan komplex unisex illat

A Signature – amellett, hogy – egy rendkívül kerek, formabontó összetevőkből álló, gyönyörű és különleges parfüm, egy unisex illat (ezért egyszerre ad magabiztosságot, önbizalmat és egy csipetnyi luxus életérzést mindkét nemnek). A parfüm összetettségére jellemző, hogy fejjegye az egyszerre lágy, mégis meghatározó vanília alap, melyet szinte azonnal követ az édeskés ananász, a kanadai alma a citrom, hogy aztán idővel megmutathassa magát a szenzációs juharszirup, karamell és pézsma illata. A Signature – bár melegben is működik - inkább őszi-téli illat, mely erős, de nem tolakodó, édes, de nem szirupos. Az újragondolt Signature (mely 2018-ban jelent meg) kissé intenzívebb, de ugyanezt a komplex illatot kínálja, így vált egy merész választássá, egy formabontó belépővé az illatok világába.

Ismerd meg a Show Mendes illatokat, próbáld ki a formabontóan lenyűgöző unisex Signature-t: és rendeld meg a Douglasshopból.

Megnyit Bezár