The Ritual of Happy Buddha
The Ritual of Happy Buddha

1100 évvel ezelőtt az ősi Kínában a Nevető Buddha (Pu-taj) egy híres szerzetes volt, akinek vidám mosolya mindenhol örömet okozott, ahol csak megfordult. A figura hasának megsimítása évszázadok óta a jó szerencse és a jólét jelképe. Ez a hagyomány adott ihletet egy olyan, felemelő hatású termékekből álló kollekcióhoz, amely a szerzetes derűjét közvetíti. Az édesnarancs és a hangulatjavító cédrusfa elegyéből álló, energizáló Happy Buddha kollekció gondoskodik a boldogság mindennapi átéléséről.

Rituals - The Ritual of Happy Buddha

(0)
Szűrő bezárása
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Rituals Happy Buddha - a boldog szerzetes inspirálta illat

A Rituals termékcsaládok egy-egy távoli kultúra világát hozzák el nekünk. A The Ritual of Happy Buddha ezúttal Kínába kalauzol el bennünket és a mindig boldog pocakos szerzetes Pu-taj emlékét idézi. Légy Te is mindig boldog és burkolózz a Happy Buddha illatába.

Különleges illatanyagok Ázsiából

Egy biztos, a Rituals Happy Buddha termékei mindig mosolyt fognak arcodra fakasztani. A termékek olyan különleges illatanyagokat tartalmaznak, mint a lótuszvirág, a datolya, az édesnarancs és a cédrusfa. A női testápolás szinte minden lépéséhez találsz itt terméket, a bársonyosan habzó tusfürdő géltől kezdve a testápoló krémen át egészen a haj- és testpermetig. Testápolási termékek kétféle összeállítású szettben is megvásárolhatók, és biztosan örömet szerzel majd velük.

A The Ritual of Happy Buddha az otthonra is gondolt

Ha megkedvelted ezeket a boldogságfakasztó illatokat, miért ne próbálnád ki a termékcsalád lakásillatosítási termékeit is. Választhatsz mini illatrudacskákat, amelyek egy egészen nagy szobát is kellemes illattal töltenek fel, vagy illatgyertyát, amely tökéletes társad lesz egy relaxáló fürdéshez. Akár házavatóra ajándékként is jól jöhet egy Rituals Happy Buddha termék, hiszen a házigazda biztosan örülni fog majd neki.

Megnyit Bezár