Mollis

(0)
Szűrő bezárása
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Mollis - hazai termékek

A Homico nevű magyar vállalkozást 1989-ben alapították. A Mollisa Homico legnépszerűbb márkája, amely főként kozmetikai termékeket gyárt professzionáis használatra.

A masszírozókrémtől a kézfertőtlenítőig

A fodrász és kozmetikai termékeket gyártó cég kínálatában sokmindent megtalálunk a kozmetikai masszírozó krémektől kezdve, a személyi higiénia termékeken át egészen a kézfertőtlenítőig.

A higiénia mindenek előtt

Talán sose volt annyira fontos a kézfertőtlenítés mint napjainkban. A Mollis kézfertőtlenítő gélotthon is használható szappanos kézmosás után, de akár a táskádban is magaddal viheted és használhatod az irodában vagy miután leszálltál a buszról vagy a metróról. Különösen fontos a kisgyerekek kezét rendszeresen fertőtleníteni, hiszen ők több mindent összefogdosnak az utcán mint a felnőttek.

Harc a tisztaságért és egészségért

A Mollis kézfertőtlenítő gélbaktériumölő és gombaölő hatású. Emellett a kézfertőtlenítővel tisztított kézen a vírusok sem tudnak könnyen megragadni. Érdemes a kézfertőtlenítőt gyarkran alkalmazni, ha nincs kézmosásra lehetőséged. A Mollisgél formulája anélkül távolítja el a baktériumokat a kézről, hogy kiszárítaná a bőrt.

Mollis kézfertőtlenítő gél a Douglasban

A Mollis kézfertőtlenítő gél megvásárolható a Douglas webáruházban. Ne fogyj ki soha a kézfertőtlenítőből. Rendeld meg ezt a bőrbarát formulájú terméket most és használd rendszeresen az egészséged érdekében.

Megnyit Bezár