Jorgobé
Jorgobé

A Jorgobé egy dán bőrápolási márka, amely a tiszta szépség, a látható eredmények és a megfizethető luxus ígéretét hordozza.

 

2010-ben egyetlen egy termékkel indították útjára a márkát. Az alapítók, Nicklas Jørgensen és Dan von Obelitz a következő évtizedet annak szentelték, hogy tökéletesítsék termékeik egész sorozatát.

 

Minden formula hatékony összetevőkből áll, amelyek hatása bizonyított, és dokumentált, kihasználva ezzel a tudomány és a természet legjelentősebb előnyeit.

 

Ez a módszer biztosítja a termékek rendkívüli hatékonyságát, amelyek teljesen mentesek a káros adalékanyagoktól, így bárki számára megfelelnek, aki egészséges és szép bőrre vágyik.

 

Az északi örökségből inspirálódva a Jorgobé kívül-belül a természetes szépség esztétikáját ünnepli. A vegán összetevőktől az elegáns, fenntartható csomagolásig, minden a kevesebb, de jobb filozófia köré épül.

 

A Jorgobé kizárólag Dániában készül.

Jorgobé

(0)
Szűrő bezárása
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Jorgobé: a tiszta szépség

Hatékony összetevők, kristálytiszta megoldások, lenyűgözően minimalista design, bizonyított és dokumentált hatások, káros adalékanyagoktól mentes termékek. Ezt ajánlja fel számodra a Jorgobé mely egy olyan dán bőrápolási márka, amelyet a tiszta szépség, a látható eredmények és a mindenki számára elérhető luxus ígérete alapján hoztak létre.

Jorgobé, a skandináv szépség

A Jorgobé rendkívül fiatal éppen ezért gyorsan fejlődő innovatív várka, mely 2010-ben egyetlen termékkel indult. Nicklas Jørgensen és Dan von Obelitz alapítók a következő évtizedet a csodás megoldásokkal kecsegtető lenyűgöző termékek és termékcsaládok tökéletesítésének szentelték. A munkájuknak köszönhetően mára minden egyes formula bizonyított, dokumentált hatású, olyan különleges összetevőkből áll, melyek a tudomány és a természet előnyeit mixelik és optimalizálják. A végeredmény pedig egy rendkívül hatékony, káros adalékanyagoktól teljesen mentes termékpaletta, amelyek mindazok számára rendkívül jó választás, akik egészséges és szép bőrre vágynak. A Jorgobé skandináv örökségéből inspirálódva kívül-belül a természetes szépségesztétikát ünnepli. A Dániában készült termékek 100%-ban vegánok, ásványi olajoktól, szilikonoktól, színezékektől és paraffinoktól mentesek.A Jorgobé micellás arctisztító hatékonyan távolítja el a sminket tiszta friss, természetes érzetet hagyva maga után. A Jorgobé maszkok és lehúzható arcmaszkok arcradírok, eltávolítják az elhalt hámsejteket, a faggyút és a szennyeződéseket azért, hogy a bőröd tiszta friss és puha legyen. A szérumok rendkívül koncentrált hatóanyagúak, gyorsan és hatékonyan csökkentik a már kialakult ráncokat és belülről töltik fel a bőröd ezzel megelőzik a további ráncok kialakulását, de nem csak feltöltik, hanem hidratálják is a bőrödet és láthatóan javítják a megjelenésedet a bőrtónust. A dán márka izgalmas kézkrémje Panthenol (B5-vitamin) és szerves glicerin alapú, gyorsan felszívódó mely hatékonyan javítja a bőr nedvességháztartását, visszaadja rugalmasságát és selymesen puhává varázsolja a kezeket és nem hagy zsíros érzést.Ismerd meg a Jorgobé kristálytiszta megoldásait, fedezd fel a luxus érzést, amit a bőrödnek adhatnak és szerezd meg a dán márka termékeit a Douglastól.

Megnyit Bezár