Letöltötted már? ❤ 20% kedvezmény csak a Douglas APP-ban 02.22-24. között. ➽ Kuponkód: APP20
HAGI COSMETICS
HAGI COSMETICS

Örömmel mutatjuk be Önöknek HAGI márkánkat, amelyet Hanna, Agata, Gabriela és mások nélkülözhetetlen egyének hoztak létre.
Termékeinket Varsó melletti zöld gyártóüzemünkben gyártjuk, a natúr- és biokozmetikumokat tanúsító cégek követelményeinek megfelelően.
A HAGI bőrápoló termékek megfelelnek a kortárs fogyasztók változatos igényeinek. Kezelik a mai életmódból adódó bőrproblémákat, amelyek havi ciklusonként allergiát, kiszáradást, korai öregedést és túlzott hormoningadozást okoznak.

HAGI COSMETICS

(0)
Szűrő bezárása
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Hagi Cosmetics, anya és lánya

A Hagi Cosmetics egy – kizárólag természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat gyártó – olyan családi vállalkozás, ahol a vegyész / kozmetikus édesanya megalapozott szakmai tudása ötvöződik a lányai szenzációs kreativitásával. Minden csodálatos és hatékony Hagi Cosmetics termék szenvedéllyel, szaktudással, a lehető legnagyobb odafigyeléssel és a természetes és organikus kozmetikumokat tanúsító cégek követelményeinek megfelelően készül azért, hogy csodássá varázsolják az arcbőrödet, megújítsák és fiatalosan tartsák. A Hagi Cosmetics a kozmetikumok mellett káprázatos gyertyákat és változatos babatermékeket is kínál számodra.

Hagi: természetes megoldás

A Hagi-nál felismerték, hogy a kozmetikai megoldások közül semmiképpen sem hiányoznak azok, amelyek egyesítik a természetes bőrápolási rutin és a hatékony tudományos megoldások közös előnyeit, ezért fejlesztették ki a kiemelkedő hatású természetes, hidratáló, bőrmegújító, az arcbőrödet ismét éllettel telivé varázsoló csodás olyan natúrkozmetikai krémieket, melyek legalább 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. A Hagi Cosmetics olyan arckrémeket és arcápolási termékeket ajánl, amelyek könnyen beépíthetőek a mindennapi rutinodba, miközben a használatukkal fiatalabb, ragyogóbb, vitaminokkal teli, csodás arcbőröd lehet.A Hagi Cosmetics kifinomult testápoló termékei a lehető leggyengédebbek a bőrödhöz. A recepteket és alapanyagokat gondosan válogatják ki, így gyengéd és fenntartható kozmetikumokat hoznak létre, amelyek minden bőrtípussal együttműködnek. A különleges fürdőporok közül választhatsz édes tejszerű aromás vagy virágos illatbombát, a kényeztető, vitaminokkal dúsított fürdősók a Hagi Cosmetics természetes illataival és hatóanyagaival, a luxust idéző testápolói pedig eddig ismeretlen szeretettel és odafigyeléssel fordulnak a bőröd felé.A Hagi Cosmetics babaápolási termékei – a babaolajok, a babakrémek, a babaszappanok – csodálatos törődéssel és empátiával fordulnak a baba érzékeny bőréhez, miközben a lehető legmagasabb fokú ápolást és kényeztetést nyújtják számára. Nem tartalmaznak hozzáadott illatanyagot és nem terhelik meg a baba bőrét, köszönhetően a szakszerűen kiválasztott összetevőknek.A Hagi Cosmetics gyertyái a pillanat örömével, romantikával és az otthonod új illatával egyszerre ajándékoznak meg. A gyertyák kizárólag természetes alapanyagokból (és hozzáadott illatanyagból) készülnek, az égési idejük hosszú, illatuk a cold brew-től egészen a kiteljesedésükig csodás – kellemes, titokzatos, ropogós levegős, vagy akár olyanok, amit egy elhagyatott szigeten érezhetsz egy balzsamos naplementés csodás másodpercben. Ismerd meg a Hagi Cosmetics kitűnő – természetes alapanyagokból készült – termékeit és szerezd meg a legszebb természetes Hagi megoldásokat a Douglastól.

Megnyit Bezár