Boldog Mikulást! ❄︎ Vásárolj 35 000 Ft felett és 20% kedvezménnyel ajándékozunk meg. Kattints a részletekért!

Estée Lauder Double Wear

Az Estée Lauder vállalatot még 1946-ban alapította Joseph és Estée Lauder. Lauder asszony nagybátyja, egy vegyész és bőrápolási szakember irányítása alatt szerzett tapasztalatokat a bőrápolás és a kozmetikai ipar területén. Mivel a cég mindig hitt abban, hogy minden csodálatosan szép, eredetileg házaló kereskedőként, és például hajszalonokban árulta a termékeit. Az Estée Lauder elhivatottan hisz a nőiesség erejében ezért több mint 120 féle parfümmel és dekorkozmetikai, sminktermékekkel van jelen a piacon: ilyen gyönyörű termék például az Estée Lauder Double Wear is .

Emeld ki a természetes szépségedet Estée Lauder Double Wear alapozóval

Szinte mindannyian tudjuk, hogy hogy nem egyszerű megtalálni a hozzánk illő alapozót. Számtalan szempontot figyelembe kell venni: a tökéletes formula kiválasztásától kezdve kezdve a megfelelő – az arcbőrünkhöz, arcunkhoz illő árnyalat kiválasztásán át bőrünkre gyakorolt hatásokig. Az Estée Lauder Doube Wear alapozó világszerte milliónyi nő önbizalmát és szépségét növelte meg, hiszen rendkívül tartós, akár 15 órás fedése mellett ultakönnyed érzetet hagy a bőrön

Az Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place alapozó kultikus kedvenc, évek óta forgalomban van, és a legkülönbözőbb korosztályok köréből kerülnek ki a rajongói, használói. Azt Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place azt ígéri, hogy ellenáll az izzadságnak, a hőnek és a nedvességnek, hosszan tart és gyakorlatilag minden eddiginél szebb, tökéletes, hibátlan finist biztosít. Merész állítás, de igaz. Az alapozó előnye még, hogy az Estee Lauder igazi úttörő az alapozó árnyalat választékában: a termékcsalád jelenleg 61 különböző árnyalatot kínál (így megkönnyíti, hogy megtaláld a tökéletes, hozzád illő árnyalatot. Csak válaszd ki bőröd intenzitásának szintjét és az alaptónusát (hideg, semleges vagy meleg) ahhoz, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő lenyűgöző árnyalatot, azokat melyek, amelyek valóban hasonlítanak a valódi bőrszínekre. Az alapozó híres a fenségesen hosszú hatásáról, arról, hogy szinte bármilyen bőrtípusra könnyed mégis magabiztos megoldást nyújt, ezzel is fokozva a szépségedet.

Ismerd meg az Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place több mint 60 árnyalatban kapható, hibátlan fedésű olaj és vízálló akár 24 órán keresztül is tartós alapozóját és keresd az ikonikus terméket a Douglasban!

Megnyit Bezár