Cover Your Gray
Cover Your Gray

A Cover Your Gray hajápolási termékcsalád egy az Egyesült Államokban már jól ismert márka, mely Európában is egyre népszerűbb. Fogyasztók millióit győzte meg szerte a világon az elmúlt húsz során innovatív hajszínező és hajdúsító termékeinek hatékonyságával, magas minőségével és kedvező áraival. Gyors és professzionális, mégis egyszerű megoldást kínál a lenőtt hajtövek elfedésére.

A Cover Your Gray elsősorban abban segít, hogy a két hajfestés között megjelenő hajlenövéseket és ősz hajszálakat elrejtsük. Nincs szükség a gyakori és hosszas várakozásra a fodrászszalonban. Időt és pénzt takarítunk meg használatával. Kezelhetjük a hajritkulás tüneteit is a kínálatban megtalálható termékekkel. Szépen dúsítják, erősítik, megemelik a hajat, és a legtöbb a szemöldök formázására, színezésére is alkalmas. Nemcsak hölgyek számára elérhető.

Megkönnyíti a dolgunkat a felvitelt segítő eszközök széles skálája. Praktikus megoldások, igényes kivitelben. Legyen az stift, spray, ecsetes, szivacsos, szórófejjel vagy spirálkefével ellátott applikátor, igyekeznek minden igényünket kielégíteni, igazán kézre állnak. Nemcsak otthon használhatjuk, könnyen magunkkal is vihetjük őket, elférnek egy kézitáskában, neszeszerben.

A hajfestés szinte egyidős az emberiséggel, már az ókorban többféle technikát alkalmaztak a haj színezésére. A mai kor tudását ötvözhetjük az ősi vággyal. Azt mondják a bölcsesség korral jár, de ki akar idősebbnek is kinézni? A Cover Your Gray mindenki számára elérhető, aki fiatalos, egészséges és dús hajat szeretne. A nem kívánt ősz hajszálaktól megszabadulni még sosem volt ennyire könnyű. Végérvényesen búcsút inthetünk a szürkeségnek, az őszülő hajnak, a bosszantó hajlenövésnek és a hajritkulás nehézségeinek. Egy szupergyors és biztos trükk mindenkinek, egy igazi „must-have”! 

Cover Your Gray

(0)
Szűrő bezárása
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Cover Your Gray - megoldások az ősz hajszálakra

Az amerikai Cover Your Gray cég olyan hajszínezőket kínál, amelyek azonnali megoldást kínálnak a hajlenövésre vagy az itt-ott csoportosan megjelenő ősz hajszálakra.

A spiráloktól a szóróstiftig

Csak preferencia kérdése, hogy hogyan szeretnéd felvinni a színt. A spirállal egyenletesen el tudod oszlatni a krémet, amely akár három hajmosásig is tart. A korrektor por könnyen felvihető és már kezdheted is a hajformázást. A spray pedig tökéletes fedést biztosít és még a fésülködés hatására sem pereg le a hajszálakról.

Hölgyeknek és uraknak - fiataloknak és időseknek

Sajnos a haj már akkor elkezd őszülni, amikor te még bőven fiatalnak érzed magad. A nemkívánatos ősz hajszálak vagy a szakáll vagy a szemöldök ősz szőrszálai könnyedén lefedhetőek a Cover your Gray termékeivel.

Cover your Gray - az egyszerű megoldás

A Cover your Gray termékek abszolút megfizethetőek. Ezek a megbízható és könnyen alkalmazható ideiglenes lefedést biztosító termékek víz nélkül alkalmazhatóak és a következő haj- vagy arcmosásig tartanak.

Cover your Gray termékek a Douglasban

Próbáld ki te is a Cover your Gray ideiglenes hajszínező korrektor termékeit. A douglasshopon megvásárolhatod a termékcsalád tagjait és így már csak néhány kattintás választ el a tökéletesen lefedett hajtól.

Megnyit Bezár