Nézd meg a Douglas születésnapi kuponfüzetét. Kattints!

Calvin Klein Deep Euphoria - egy elbűvölő illat

Calvin Klein 1968-ban alapította divatházát Amerikában. A divattervező arról lett híres, ahogyan az egyszerű farmernadrágból luxus divatcikket teremtett. A Calvin Klein márka a letisztult dizájnjáról híres, ami a parfümök üvegének kialakításán is megmutatkozik. A divatház a 70-es években kezdett parfümöket készíteni és több illata, úgy mint az Eternity vagy az Obsession, legendákká nőtte ki magát.

Az Euphoria család 2005-ben indult az eredeti Euphoria parfümmel, amely számos díjat nyert és minden idők egyik legsikeresebb illatává vált. A Deep Euphoria egy még ennél is intenzívebb és érzékibb illat, amely el fog bűvölni Téged és a körülötted lévő összes férfit.

Az érzékiség megtestesítője

Az illat friss Cascalone és fehér bors jegyekkel nyit, hogy aztán áttérjen az érzéki rózsa, bazsarózsa, a nőies jázmin és a meleg fa jegyeire. A parfüm alapjegyei a pacsuli és a pézsma, amelyek illata egy hosszú nap után is a bőrön marad és példátlan érzékiséget kölcsönöz a parfümnek.

Különleges alkalmakra

A Calvin Klein Deep Euphoria az erős, magabiztos és kifinomult hölgyek illata, akik szeretik a virágos, ciprusos illatokat. Az illat intenzitásánál és érzékiségénél fogva különleges és esti alkalmakhoz ajánlott. Megvásárolható 30 és 50 ml-es EdP változatban.

Megnyit Bezár