Bottega Veneta

(0)
Szűrő bezárása
Összes szűrő törlése

Sajnos, keresésed nem eredményezett találatot.

Bottega Veneta Parfüm - az olasz luxus

Legyen szó menő divatcikkekről, sikkes ruhákról, vagy prémium minőségű parfümökről, az 1966-ban alapított Bottega Veneta a világ vezetői közé tartozik. Az olasz márka, amely azóta Svájcban is megvetette a lábát, az egyik legnívósabb európai luxuscég, amely magukra adó nők tömegeit, köztük Jacqueline Kennedy-t és Farah Pahlavi császárnőt is öltöztette. A Bottega Veneta termékek a világszínvonalat és a csillogást hozzák el számodra is.

Telt illatok, érzéki csábítás a Bottega Veneta parfümökben

A termékek a bőrművesek világát, a velencei vidék, erdők és mezők hangulatát idézik. A törődő hozzáértés, a virágok, a föld, a napsütés esszenciái keverednek a legegyedibb módon. Az eredmény: páratlan, gazdag, teljes és természetes illat, amely a fantasztikus velencei vidék autentikus hangulatával varázsol el. A parfümök ezen felül a fűszeres, virágos illatokat, valamint a keleti hangulatokat is ötvözik, ezzel adva élt az alapharmóniáknak. A tónusok közötti feszültség és a különböző illatskálák harmonikus keveredése még csábítóbbá teszi ezeket a parfümöket. Így minden parfümkedvelő és illatkalandor is megtalálhatja azt az életérzést, ami leginkább illik hozzá.

Bottega Veneta parfüm azoknak, akik nem követik, hanem teremtik a divatot

A Bottega Veneta hagyományait azon nőkre szabta, akik úttörők a divat és a csillogás világában, és nem félnek kimutatni szenvedélyüket a világnak. Ezek az illatok az úttörőké, és azoké, akik képesek értékelni a divat és a luxus olyan apró, finom rezdüléseit, amelyek elkerülik az átlagember szemét. Ők tudják a legtöbbet kihozni ezekből a mély, sokrétű illatokból, és ők lesznek velük igazán lehengerlők.

Ötvenéves tapasztalat, érett csillogás a Bottega Veneta parfümjeiben

A Bottega Veneta bőrdíszműves gyökerei és velencei ihletettsége olyan élt és mélységet ad illatainak, amellyel nehéz versenyezni. Ez az az ihlet, amellyel évtizedek óta lenyűgözik vásárlóikat, és ami miatt ma is új híveket hódítanak meg illataikkal - és ezzel nyűgözhetnek le téged is. Az összes Bottega Veneta Parfüm letisztult formájú, diszkrét parfümös üvegben kapott helyet. A márkának ugyanis nincs szüksége az üvegeikkel kérkedni. Ezek az egyszerűen formatervezett üvegek így is a luxust és az eleganciát képviselik.

Bottega Veneta parfümök a Douglas webáruházban

A híres velencei parfümház lenyűgöző illatait Te is megvásárolhatod a Douglas online áruházban. Számos Eau de Parfum és Eau de Toilette kiszerelés közül választhatsz, attól függően, hogy mennyire intenzív illatot szeretnél magadra fújni. Ha egy kis olasz kényeztetésre vágysz, ne habozz tovább!

Megnyit Bezár